Đina Džinović privukla pažnju na društvenim mrežama: 'Dosta više, poludjet ću...'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mrki

ma jadna, otpast će ti silikoni

Nemoj tako

ma jadna, otpast će ti silikoni ka mrki Đina je na roditelje. Produhovljena, intelektualno nadasve kapacitirana, načitana, elokventna. Garant buduća nobelovka, čim je svi ugledni regionalni portali danonoćno prate.

Vazna

Jos jedna pr dulja

Durda

Sto ste stalno po portalima trazite paznju bolje se primi posla cec sada sa 20 si plastika kakva ces biti s 50 ako dozivis od silnih injekcija daj se pogledaj u ogledalo da si moja letila bi van iz kuce i radila bi da imas novac a ne cjeli dan izmisljat sto bi operirala dno balavo

Kocko

Samo ugasis mobitel

/ Najnovije