Detalji sa svadbe poznate TV voditeljice iz BiH koja je sve oduševila

A. S.
Detalji sa svadbe poznate TV voditeljice iz BiH koja je sve oduševila

Poznata TV voditeljica N1 Merima Šemić, u subotu je u jednom poznatom restoranu na Ilidži izgovorila sudbonosno DA. 

Dan nakon vjenčanja, za nju i njenog supruga Adija Prgudu najljepšeg dana u životu, jedna od najljepših novinarki u Bosni i Hercegovini, koja je poznata i u regionu zahvaljujući regionalnoj TV-kući N1, za Radiosarajevo.ba  je otkrila kako je protekao dan koji će dugo pamtiti, a koji je i mnoge u Bosni i Hercegovini oduševio. 

"Još prije vjenčanja sam donijela odluku da nosim Adijevo prezime - Prguda. Svadba je bila u "Oazi". Kuma je bila moja prijateljica i kolegica sa N1 Ajla Šabanović, a kum  Adijev kolega Adi Tucaković", priča nam Merima.

Njene prijateljice koje su bile na svadbi su nam kazale da je Merima u vjenčanici bila izuzetno lijepa i da je blistala od sreće. Vjenčanje u restoranu je bila lijepa privatna zabava i veselje s najdražim i najbližim. 

Merimina novinarka karijera je počela 2006., prije 12 godina. Prvi angažman je imala na Hayat TV-u, gdje je radila u zabavnom programu. Iskustvo je stekla u redakciji "Vijesti u 7", uz velika TV novinarska imena poput Midhete Kurspahić, Konstantina Jovanovića Adnana Rondića, Kenana Ćerimagića...

U martu 2014. godine prešla je na N1, gdje je svaki dan donosila zanimljive priče, između ostalog, u emisiji "Dan uživo".

"Sada idem prema novim izazovima, a još bih spomenula da je na vjenčanju fotografirao kolega i prijatelj Amir Čaušević, šminkala prijateljica Nerma Ibrulj, a da je za lijepe uspomene snimao prijatelj Samir Kadić. Svima hvala koji su došli da uljepšaju Adijev i moj dan", kazala je Merima Prguda za Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije