Glasine / Svi pričaju o velikom ožiljku na glavi Kate Middleton, evo kako je nastao

26. 08. 2018. u 13:18:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 6

Kate Middleton fotografirana je sa svih strana, a na jednoj od fotografija objavljenih još 2011. godine na lijevoj strani njene glave vidjela se duga svijetla linija.

Tada je neko pustio priču da vojvotkinja od Cambridgea nosi umetke za kosu te da je linija dio na kojem se oni spajaju s glavom.

U međuvremenu je reagirala i Buckinghamska palača.

"Ožiljak Kate Middleton povezan je s operacijom koju je imala kao djevojčica", objavili su, otkrivši time i da se glasine dobile toliko maha da su i oni morali reagirati.

Neobična linija sad je ponovo došla u središte pažnje, a kako iz Buckinghamske palače nisu željeli komentirati o kakvoj je operaciji bila riječ, opravdavajući se da su u pitanju privatne stvari, samo su potaknuli nove glasne. Internet ljekari već su se raspisali o "ozbiljnim intervencijama" poput uklanjanja tumora.

"Mislim da nije bila ozbiljna intervencija, po izgledu ožiljka rekao bih da je bilo uklanjanje mladeža ili neki sličan postupak", rekao je za The Sun John Skurr, hirurg iz Londona.

Dodao je da ga čudi da je ožiljak tako dugo ostao skriven, no s obzirom na to da Kate jako pazi na svoju frizuru te kosu najčešće nosi tako da se on ne vidi, to zapravo i nije čudno.

Embed from Getty Images

NEMA KOMENTARA