Definitivno prebolio Angelinu: Slavna glumica nova je djevojka Brada Pitta

Radiosarajevo.ba
Definitivno prebolio Angelinu: Slavna glumica nova je djevojka Brada Pitta
Raskid jednog od najpoznatijih parova na svijetu, Angeline Jolie i Brada Pitta, bio je jedna od glavnih tema svih svjetskih medija u proteklih nekoliko sedmica, a bura oko Brangeline se i dalje ne završava.

Ovog puta, nakon što su imali veoma gadan prekid, u centar pažnje medija dospjeli su nakon što je Brad nekoliko puta primijećen u društvu nove djevojke. Čini se da slavni glumac nije čekao nijednog trenutka, te je za sebe pronašao predivnu glumicu, kako bi zaboravio i što prije prebolio Angelinu.

Već ranije, tokom raskida, Brada su povezivali s mnogim poznatim zvijezdama, ali jučer je magazin Woman's Day objavio nove informacije o glumčevom ljubavnom životu, a koje su dobili, kako tvrde, od njegovog bliskog prijatelja.

Kako stoji u tekstu ovog magazina, poznata glumica Kate Hudson je nova Bradova djevojka, a njegov prijatelj je ustvrdio da je to „misteriozna djevojka s kojom je Brad postao veoma blizak prethodnih sedmica, nakon nekoliko njihovih tajnih viđanja“.

Ovakve tvrdnje potvrdio je i bivši tjelohranitelj slavnog para Brangelina Kris Herzog, koji je već ranije iznosio neke zanimljivosti u vezi s Bradovim ljubavnim životom.

“Poznajem i Kate i Brada, te me ne bi iznenadilo da su njih dvoje u vezi. Brad bi bio veoma sretan ukoliko je u vezi s njom, a njih dvoje su sjajan slavni par“, prokomentirao je Herzog.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije