Deen proslavio 40. rođendan: "Ti ćeš zauvijek biti moj Fudo"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Evo kako treba izgledati i pponasati se moderni i asimilirani bosnjak, treba biti deras. A sad punom parom u evropu bosnje.

AsAsova

Evo kako treba izgledati i pponasati se moderni i asimilirani bosnjak, treba biti deras. A sad punom parom u evropu bosnje. ka Haha Jok, zaklacemo ga zato sto zivi kako mu se svidja. Pravi i asimilirani Bosanac i Hercegovac treba slobodu i pravo na licno opredjeljenje.. Ako Bog da idemo punom parom u EU, gdje ljudi zive kako zele i kako im se svidja.. Zamisli, nedao Bog da za jednu pogresnu rijec neko lezi 15 godina zatvora, da zivimo po ludom ruskom zakonu i sistemu.. ili jos gore pod Kineskom totalnom kontrolom, ako nisi pudlica zapecate te u tvom stanu, ako podignes glas, slucajno, ides u kamp da se skoncentrises.. Ti se dvoumis gdje bi volio da ti djeca rastu ?? JA NE !! Svaka cast njemu, zivi svoj zivot, uziva u svakom danu.. a ti se jedes.. Na kraju on placa za svoje a ti za svoje.. nisi tu da sudis nego da zivis i nadjes nacin da uzivas u zivotu.. pusti ba druge..

ovdje je glavno pitanje

da li Zaim mrkog zove zete ili snaho :-)

koliko je samo energije potrosio

da se ubijedi da nije homoseksualac.... i mi smo svi znali,samo on nije...

BBB

I šta sad ? *svake godine paradiraju Sarajevom, a vi se natovarili na Fudu, a preskačete Vučića i Brnabićku najpoznatije srbe na svijetu homoseksualce !

Gogo

Ali...ZAŠTO, zašto svaki dan o Fuadu Backoviću? Cime je on zaslužio, kojim uspješnim djelima, ovoliku pažnju medija?

comme on

stvarno je vise odvratno koliko jadnog Fudu exponirate. pustite ga , on je sam izabrao vrlo ruzan put, i to je njegov izbor, ne treba mu davati medijskog publiciteta zbog toga.

Fuj to

Ima pederluka i među novinarima ovog portala.nebi vi svako malo ove bolesnike reklamirali.

N

BBB ovdje nije riječ o vučiču ili Ani, ovdje je reč o savremeni gradjaninu bošnji što ima veze danas je to normalno u građanskom državama , i kod onih koji izgube ili žele izgubiti sebe svoje obitelj naciju vjeru a ya nagradu dobije crnog poskoka

BiH

Ko god kaze da je to normalno bilo mu u kuci.

Gost

Pravi bosanac, dao bi *** da bude u centru pažnje.....samo bi se *** a ne bira rupicu....poznajem dasta bosanskih političara koji mu sliče...

Boom

Ma boli Deena *** što vi pišete i to i svakom smislu

Bizmark

Hana Pa sjeti se mi znamo on ti je sise kupio za rodjendan A bijelog samo Bog zna koliko Jaši svi smo naši

Fudo

na .....................sedmom nebu.

/ Najnovije