De Nirova partnerica o bivšoj asistentici koja ga tuži: ‘Ona je zla, psihotična i opsesivna‘

0
Radiosarajevo.ba
De Nirova partnerica o bivšoj asistentici koja ga tuži: ‘Ona je zla, psihotična i opsesivna‘
Foto: Daily Mail / De Niro i Tifanny Chen

Partnerica Roberta De Nira, Tiffany Chan svjedočila je jučer na Federalnom sudu u New Yorku, u slučaju između slavnog glumca i njegove bivše pomoćnice.

Graham Chase Robinson je tužila Hollywoodsku legendu i njegovu producentsku kuću Canal Production zbog rodne diskriminacije, odnosno kršenja pravila Zakon o ljudskim pravima grada New Yorka.

De Niro je podnio protutužbu navodeći neprikladno trošenje novca svoje kompanije i pretjerano gledanje televizije tokom radnog vremena.

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Robinson je tužila glumca prije četiri godine, tražeći odštetu od 12 miliona dolara (22 miliona KM), na šta je Robert De Niro uzvratio tužbu. U njegovoj kompaniji radila je od 2008. do 2019. godine.

Tiffany Chan je priznala danas da je vršila pritisak na Roberta De Nira da otpusti pomoćnicu. Svjedočila je nekoliko dana nakon što su tekstualne poruke i e-mailovi razmijenjeni između nje, glumca i njegove bivše asistentice predstavljeni sudu.

Pogledali smo novi Scorseseov film: Umjetnost ili još jedan izvikani hollywoodski blockbuster

Pogledali smo novi Scorseseov film: Umjetnost ili još jedan izvikani hollywoodski blockbuster

“Ako ona nastavi raditi za tebe, ti i ja ćemo imati problema”, stoji u poruci koju je Tiffany poslala glumcu. Robinson je napredovala do pozicije potpredsjednice u kompaniji Roberta De Nira, zarađujući godišnju platu od 300.000 dolara (550.000 KM) kada je dala otkaz u aprilu 2019. godine. 

Chan je Robinson opisala kao 'opsesivnu, psihotičnu i opasnu'. A bila je uznemirena što su njene privatne poruke isplivale na površinu.

Partnerica Roberta de Nira priznala je na sudu da je glumcu slala poruke u kojima je napisala da neće biti sretna dok ne otpusti Graham. Saznalo se da se odnos poznatog para i Robinson pogoršao 2018. godine nakon što su se njih dvoje preselili i nakon njegovog razvoda od Grace Hightower.

Također je rekla da Graham nije imala poštovanja prema njihovim planovima pa je zbog toga ona svom partneru napisala poruku:

"Njeno posesivno ponašanje u kući čini mi se jako neugodnim".

Robert De Niro

U poruci dalje stoji: "Ona misli da ima to pravo na temelju svoje zamišljene intimnosti s tobom. Misli da je tvoja žena i odlučila je biti kućanica."

Na pitanje misli li Robinson da je u vezi s Robertom De Nirom, rekla je: "Mislim da zna da nije, ali to je ono što je ljuti jer pokušava biti. Ona definitivno misli da je ona glavna."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije