David otkrio s koliko je godina imao prvo seksualno iskustvo i kakve žene ga privlače

0
Radiosarajevo.ba
David otkrio s koliko je godina imao prvo seksualno iskustvo i kakve žene ga privlače
FOTO: EPA / Damiano David

Karizmom neukrotivog rock-dečka Damiano David uspio je očarati žene diljem svijeta, a ta slika neprilagođenog i divljeg daleko je od one stvarne, koju ovaj 22-godišnjak pokazuje kada se isključe kamere i kada se svijetla na pozornici priguše.

Frontmen benda Måneskin, koji je nakon 30 godina vratio Eurosong u Italiju, ne živi baš prema postulatima rocka; seks, droga i r’n’r i zato ga je jako naljutilo kada su mediji nakon finala počeli prenositi informaciju da je šmrkao kokain, a kao dokaz priložili video i fotografije na kojima Damiano zapravo skuplja staklo s poda.

Da dokaže da je čist, Damiano se dobrovoljno podvrgnuo i testu na droge, koji je bio negativan, a uz pomoć interneta i nekih starih intervjua koje je dao za talijanske medije pokazalo se kako pjevač često ističe da ga droga nikada nije zanimala i da muzici i bendu pristupa iznimno odgovorno.

"Kreativnost dolazi od zdravog i čistog uma. Mozak je stroj koji mora imati svoje zupčanike na mjestu, a droga je samo jedna golema prljavština", rekao je Damiano u intervjuu za Vogue Italia nakon cijelog skandala vezanog za kokain.

Poručio je kako ne žele da ih njihova publika gleda kroz stereotipnu prizmu rock-zvijezda koje se opijaju i drogiraju, jer, kaže Damiano, oni žele mladima poslati drukčiju poruku.

"Poruka koju želimo širiti svojom muzikom je uzdizanje čovjeka kroz vlastitu slobodu. Svako se može opijati i drogirati, ali to nije kul. Pravimo put i hodamo stazom na koju stavljamo svoje srce i dušu i izbjegavamo sve što nas sputava", govori David.

Kada je s bendom osvojio drugo mjesto u italijanskoj verziji “X Factora”, odustao je od fakulteta i odlučio se koncentrirati samo na muziku, a s većim brojem nastupa rasla je i vojska njegovih obožavateljica, koje mu redovno bacaju grudnjake na koncertima i spremne su na sve kako bi ga upoznale, dodirnule i fotografirale se s njim.

Izazvao je puno suza diljem Italije, a kasnije i diljem Europe kada je prije nekoliko dana otkrio da je već četiri godine u vezi s influencericom i manekenkom Giulijom Soleri.

Objavom fotografije na Instagramu s Giulijom potvrdio je medijska nagađanja i napisao da nakon četiri zajedničke godine mogu konačno objaviti jednu zajedničku fotografiju.

Giulia ga je tokom Eurosonga bodrila iz Italije i pozvala je svoje pratitelje da glasaju za njenog dečka te je objavila nekoliko videa u kojima je pokazala kako napeto prati njihov nastup u finalu u Rotterdamu, piše Večernji.hr

"Nemam prototip žene koja mi se sviđa, svaku ženu smatram lijepom. Volim vrlo mršave djevojke s malim grudima, ali volim i djevojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko tijelo sa svime na svom mjestu i bez pretjerivanja. Volim lijepe djevojke, sve ih volim", izjavio je nedavno i otkrio kako je prvo seksualno iskustvo imao s 13-14 godina s djevojkom koja je bila starija od njega i priznao je da su ga uvijek privlačile starije djevojke, a i njegova sadašnja partnerica tri je godine starija od njega.

Neko vrijeme nagađalo se i da je u vezi s basisticom i osnivačicom benda, ali oboje su to demantirali i objasnili kako ih veže samo prijateljstvo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije