Danis Tanović saopštio lijepe vijesti: Vratio se mačak Kimi kojeg je tražio

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prometheus

Reditelj jednom heftično.

Neko

Lijepa vijest, ko ne voli životinje, ne voli ni ljude!

Dennis

Dok Schmidt donosi zakon da 1 katolik vrijedi kao 5 muslimana, i dok Covic i HR slave odluku, uz Dodikovo orgijanje po RS, ovaj patio za mackom i top vijest da mu se macak vratio umoran i slomljen. Vela havle

Prdo

Lijepa vijest, ko ne voli životinje, ne voli ni ljude! ka Neko Ko voli zivotinje, ne znaci da voli i ljude

Prometheus

Sada neka dobro nasapunja mačka i biće kao nov, e reditelje ništa jadan ne znaš.

dragi naš, originalni rom

iz mahale, naš tanović! čaj šukarije!

dragi naš, originalni rom tanovć

Dok Schmidt donosi zakon da 1 katolik vrijedi kao 5 muslimana, i dok Covic i HR slave odluku, uz Dodikovo orgijanje po RS, ovaj patio za mackom i top vijest da mu se macak vratio umoran i slomljen. Vela havle ka Dennis ko90 su ti "katolici"?!?! oni što bi ih u vagone, vnogo po+tu+rčeno??

dragi naš, originalni rom tanovć

ovo njew jako važna vijest za bih, region, eu i cijeli svijet. raspitivali se biden, zelenjarski, xi, putin i macron, šta je sa tom mačorčinom rom +činom!! svima im pao kamen sa srca.

/ Najnovije