Danijela oduševila haljinom, ali i gestom odakle je nabavila

2
Radiosarajevo.ba
Danijela oduševila haljinom, ali i gestom odakle je nabavila
Foto: Instagram: D. Martinović / Divna haljina stara 40 godina

Danijela Martinović, hrvatska pjevačica oduševila je pratioce na Instagramu haljinom koja je stara 40 godina i pravi je dokaz da je klasika moderna - uvijek.

Ona je nosila  vintage haljinu koju je njena stilistica nabavila u Socijalnoj zadruzi Humana Nova - društveno poduzeće koje potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala za domaće i inozemna tržišta.

"Stara je oko 40 godina. Sa unutarnje strane haljine rukom je našiveno krzno velikim nejednakim, malo grubim šavovima što joj je dalo na posebosti. Ne znam tko ju je nosio, za koju prigodu i kada, ali ja sam se sinoć osjećala posebno osjećajući da je netko jednom imao sasvim posebne trenutke u njoj - kao i ja sinoć.

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

Jednom će je netko ponovo obući i možda nikada neće znati da sam ostavila među nitima... te divne baršunaste haljine... komadić sebe koji će je obgrliti dok u njoj jednom nekome bude koračala.

Pridružile su se štiklice koje su toliko lijepe da mogu stajati na polici poput ukrasa", napisala je Danijela.

"Danijela ti si prekrasna osoba..", napisala joj je jedna od brojnih pratiteljki na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije