Dačić pjeva 'Miljacku' na Halidovom koncertu u Beogradu

Radiosarajevo.ba
Dačić pjeva 'Miljacku' na Halidovom koncertu u Beogradu
/ Foto: Alo
Šef srpske diplomatije i lider SPS-a Ivica Dačić, koji se dokazao pjevajući prijateljima, stranim diplomatama, na stranačkim proslavama ili svojim kolegama dok zajedno putuju autobusom, sada će se naći i na pravoj bini, i to u prepunom Centru „Sava“.

Prema pisanju lista Alo Dačić će 3. decembra zapjevati zajedno sa Halidom Bešlićem na njegovom koncertu u Beogradu! Karte za ovaj dugoočekivani koncert skoro su rasprodate, tako da će se ministar spoljnjih poslova, čiji talenat su mogli da ocjene i mnogi strani zvaničnici, naći pred sudom mnogobrojne publike.

"Halid je pozvao Dačića da dođe na njegov koncert i predložio mu da zajedno otpjevaju „Miljacku“, a Dačiću se ta ideja mnogo dopala. Ukoliko 3. bude u Beogradu i ne bude imao nekih obaveza, sigurno će se odazvati pozivu" kaže izvor blizak Dačiću.

I sam Bešlić kaže da bi Dačićev dolazak na njegov koncert i duetsko pjevanje „Miljacke“ za njega bila velika čast. 

"Ja sam odavno rekao da je Ivica Dačić najbolji pjevač među političarima i da je zaslužan što je „Miljacka“ postala ovakav hit. Biće mi zadovoljstvo da dođe na moj koncert i rado ću ga pozvati da mi se pridruži na bini", rekao je Bešlić

Ivica Dačić, međutim, nije želio da demantuje, ali ni da potvrdi svoje učešće na koncertu Halida Bešlića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije