IG / Da li je nova Severinina poruka na mrežama upućena Porfiriju: "Milost ne tražim…"

14. 09. 2021. u 15:07:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 6

Nakon što su srbijanski mediji objavljivali da splitska pjevačica Severina mjesecima navodno uznemirava patrijarha Porfirija šaljući mu uvredljive i prijeteće poruke na mobilni telefon te da ju je srpski patrijarh prijavio DORH.u, pjevačica se oglasila na Instagramu.

Mnogi smatraju da je novom objavom na društvenim mrežama uputila poruku Porfiriju.

Na fotografiji Severina pozira u izazovnoj crnoj kombinaciji s velikim crnim šeširom i naočalama.

"'Kukavice, pucajte u prsa. Milost ne tražim…', Rade Končar", navodi Severina u opisu fotografije.

Podsjetimo, Kurir je u ponedjeljak objavio da je navodno uznemiravanje SMS porukama počelo nedugo nakon što je Porfirije izabran za poglavara u februaru, a on je reagirao prije tri sedmice zato što ga je Severina počela zvati nakon što je prestao odgovarati i gledati poruke.

"Dan, dva poslije imenovanja za poglavara počele su stizati poruke. U njima Severina patrijarha Porfirija oslovljava sa pope ('Pope, pope, družiš se sa krimosima') i piše sve i svašta, koristeći takav rječnik koji normalan čovjek ne može zamisliti. Porfirije u početku nije reagirao, ali je onda uznemiravanje postalo gotovo svakodnevno, a bilo je i poziva", kaže jedan od sugovornika iz Zagreba, piše Kurir.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)