Hrvatski mediji: Dodikov sin osniva televiziju, Severina će voditi TV show?

3
Radiosarajevo.ba
Hrvatski mediji: Dodikov sin osniva televiziju, Severina će voditi TV show?
Instagram / Severina

Medijska scena u BiH uskoro bi trebala dobiti još jedan TV kanal, TV Una, na kojem će svoj vlastiti talk show imati i Severina.

Riječ je o regionalnom TV kanalu sa sjedištem u Banja Luci iza kojeg stoji Igor Dodik, sin političara Milorada Dodika, piše Slobodna Dalmacija.

Na istoj postaji svoju TV karijeru nastavit će i bivša voditeljica i urednica istraživačkog magazina Provjereno Ivana Paradžiković. TV Una emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a prema neslužbenim informacijama program bi s emitiranjem trebao krenuti do kraja godine.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Vijest o novom Severininom angažmanu uslijedila je sedam dana nakon što je javnosti otkrila da joj je vraćeno zajedničko skrbništvo nad maloljetnim sinom Aleksandrom kojeg ima iz veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Podsjetimo, Severina je dugi niz godina vodila pravnu bitku kako bi dobila skrbništvo nad sinom, a svoju pobjedu u ovoj borbi je obznanila nedavno. Severina je na koncertu u Crnoj Gori prije izvođenja pjesme Rođeno moje sa svojom publikom podijelila sretnu vijest koja se brzo pročula.

Naime, Županijski sud u Splitu uvažio je njezinu žalbu i nakon više od 20 mjeseci donio pravomoćnu presudu kojom će dijete živjeti po pola mjeseca sa svakim roditeljem i to u Zagrebu, a na majčinoj adresi će imati prebivalište. Inače, prije gotovo četiri godine sud je donio odluku o ravnopravnom skrbništvu nad Aleksandrom, a Milan Popović je kasnije podigao reviziju za ponovno oduzimanje skrbništva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije