Zavodnik / Čolina neprežaljena ljubav: "To je poseban odnos koji i danas traje"

31. 05. 2017. u 21:00:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 411

Zdravko Čolić, koji je juče proslavio 66. rođendan, i dalje važi za najvećeg zavodnika bivše Jugoslavije.

Čola je sretno oženjen Aleksandrom već 16 godina, a njegova supruga se rijetko pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije.

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu prije braka s Aleksandrom bio je zaista buran, a prema riječima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Čoli bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu doletjeli na koncertima odavno je prestao da broji.

Iako je nedavno otkrio kako je izgubio nevinost, o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Bery rijetko je govorio. Ipak, detalje njihovog odnosa otkrila je ona, i ispričala da su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

"Uvijek će biti dio mog srca rezervisan za njega", rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Ona je u vrijeme kada se zabavljala sa Čolom bila jedna od najljepših sarajevskih djevojaka, a publika širom regiona danas je zna kao zvijezdu filmova Na putu, Grbavica, Nafaka, ali i U zemlji krvi i meda koji je režirala Angelina Jolie.

"Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu Noć mi te duguje, koju je sam napisao", rekla je Jasna.

"Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji", kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pjevaču. 

 

NEMA KOMENTARA