Cijeli svijet bruji o Drakeovom potezu tokom koncerta

0
Radiosarajevo.ba
Cijeli svijet bruji o Drakeovom potezu tokom koncerta
Foto: Screenshot / Drake oduševio potezom

Slavni reper Drake prekinuo je svoj nastup u Kansas Cityju protekle subote pa jednom fanu naočigled svih obećao da će on otplatiti hipoteku njegove pokojne majke.

Do njega je iz prvih redova došla ceduljica, na koju nije mogao da ostane imun.

"Šta je ovo? Umrla ti je majka? I dužan si… Au, ovo je mnogo. Nevjerovatna svota novca", prokomentarisao je Drake, što se vidi na snimku koji je isplivao na platformi X.

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

"Znaš šta, ja ću da otplatim kuću umjesto tebe", dodao je onda, pa izmamio ovacije.

Kasnije, otkrio je publici da je u pitanju suma od 160.000 dolara (288.168 KM), koju će on dati iz svog džepa, iako se fan raspitivao o donaciji.

"Dat ću taj novac iz svog džepa. Primi moje saučešće… Sačekajte", izjavio je, pa okrenuo ceduljicu:

"Počivaj u miru, Jennifer Schumer. Volim vas".

Ovo nije prvi put da slavni reper čini ovakvu stvar. Prošli mjesec, obećao je finansijski pomoći obožavatelju koji je preživio rak. Bilo je to na koncertu u Pittsburghu kada je njegov obožavatelj nosio poster na kojem je napisao koliko mu je Drakeova muzika pomogla u borbi s teškom bolesti. Iznos koji je Drake obećao je 50.000 dolara (90.052 KM).

Na istoj turneji, prilikom koncerta u Nashvilleu, Drake je obećao uplatiti jednom posjetitelju 100.000 dolara (180.105 KM) nakon što je ovaj završio tretman hemoterapije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije