Cristiano Ronaldo nezadovoljan ponašanjem svoje partnerice Georgine Rodriguez

4
Radiosarajevo.ba
Cristiano Ronaldo nezadovoljan ponašanjem svoje partnerice Georgine Rodriguez
Foto: Instagram / Georgina Rodriguez

Prema navodima stranih medija, veza između Cristiana Ronalda i Geogrine Rodríguez u dubokoj je krizi.

Portugalska zvijezda navodno je vrlo nezadovoljan ponašanjem svoje partnerice, a ako je suditi prema njenim objavama na društvenim mrežama, čini se da nju to uopće ne zabrinjava.

Georgina, inače model i influencerica, na storyju putem svog Instagram profila (kojeg prati 49 miliona ljudi) objavila je, naime, videozapis s treninga, a u primarnom fokusu snimke jest - njezina stražnjica.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

Atraktivna Španjolka je i ranije znala svoje pratitelje počastiti pokojom provokativnom fotografijom ili videom, ali čini se kako je ovog puta otišla korak dalje i publici pokazala ono što je donedavno gledao samo Ronaldo.

O problemima slavnog para sve se intenzivnije piše u brojnim svjetskim medijima, a portugalska televizija CMTV posvetila je epizodu "Noite das Estrelas" emisiju upravo predmetnoj tematici.

Veliki uspjeh: Hrvat naslijedio Garciju na klupi Al Nassra, trenirat će Ronalda

Veliki uspjeh: Hrvat naslijedio Garciju na klupi Al Nassra, trenirat će Ronalda

"Georgina provodi dane u trgovačkom centru u Rijadu i to je jedan od razloga zašto je situacija postala ozbiljna. Ona samo troši, troši i troši. Najgore od svega je to što misli da je na njegovom nivou. Stavlja sebe na postolje, a njemu se to nimalo ne sviđa", istaknuo je u navedenoj emisiji novinar Daniel Nascimento, a psiholog Quintin Aries, koji je bio specijalan gost, zaključio je kako Ronaldo definitivno nije sretan u privatnom životu.

Snimka koju je Georgina objavila na storyju, mogla bi dodatno produbiti probleme u vezi, a možda i razbjesniti 38-godišnjeg Portugalca, prenosi Slobodnadalmacija.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije