Ćetković o gubitku roditelja: "Oni su i sad su uz mene, kao i svakog dana"

13
Radiosarajevo.ba
Ćetković o gubitku roditelja: "Oni su i sad su uz mene, kao i svakog dana"
Facebook / Sergej Ćetković

Popularni pjevač Sergej Ćetković govorio je nedavno o protekloj godini, usponima, padovima, ali i narednim planovima. Jedan od njih je koncert koji će uskoro biti održan u Beogradu.

Podsjetimo da je pjevač ostao bez oba roditelja, koji su u razmaku od sedmice dana, preminuli od posljedica koronavirusa.

Napomenuo je da se čovjek teško miri sa takvim gubitkom, ali da je sretan jer je imao takve roditelje uz sebe.

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

"Teško je da se čovek može pomiriti sa takvim gubicima, izgubio sam dobrih prijatelja i saradnika. Sam gubitak najrođenijih i najmilijih, nekako se čovek nikad ne može pomiriti sa tim, ali prosto kao hrišćanin, kao neko ko veruje u boga i u život posle ovog sveta, saznanje da su sad na boljem mestu mi nekako olakšava. Oni su evo i sad su uz mene, kao i svakog dana. Tako da živiš sa tom boli, ali si srećan jer znaš da si imao dobre roditelje i tu čast i sreću da imaš takve roditelje. Nisam od onih koji će samo da uzme mikrofon i izađe na scenu i briga ga šta je okolo. Ovakvi prostori daju novu dimenziju", rekao je Ćetković.

Ćetković je napomenuo da su njegove kćerke upravo i njegovi najiskreniji kritičari, kao i supruga Kristina.

"One među prvima slušaju moje pesme i njihov sud mi je najbitniji. Mogu slobodno reći da je to i jer me ne doživljavaju kao tatu koji je javna ličnost i popularan, već prosto iskreno slušaju pesmu i vidim po njima da li im se sviđa ili ne. Uvek mi daju najiskrenije komentare, kako samo deca mogu", rekao je Ćetković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (13)

/ Povezano

/ Najnovije