Čestitamo: Una Džeko danas proslavlja prvi rođendan

Radiosarajevo.ba
Čestitamo: Una Džeko danas proslavlja prvi rođendan
Kćerka nogometaša Rome i bh. reprezentativca Edina Džeke i njegove supruge, manekenke Amre Silajdžić danas proslavlja prvi rođendan.

Naime, Edin Džeko danas stiže u Sarajevo kako bi zajedno s porodicom i prijateljima u svom gradu proslavio prvi rođendan kćerkice Une. 

Kako saznaje Dnevni avaz Džekina supruga, Amra Silajdžić-Džeko, već nekoliko dana boravi u glavnom bh. gradu i užurbano radi na pripremama za proslavu. 

Predviđeno je da ova grandiozna proslava bude održana u jednom od eminentnih sarajevskih lokala, a pozivnice je dobilo više od 200 Edinovih i Amrinih najbližih prijatelja i rođaka.

U pripremi je i poseban dječji program, jer će rođendanu male Une prisustvovati i oko 50 djece. 

Među posebnim gostima trebali bi biti i bivši nogometni reprezentativci BiH Zvjezdan Misimović i Senijad Ibričić s porodicama, ali i još neki bh. reprezentativci i Džekini saigrači, saznaje Dnevni avaz

Budući da je Roma, klub čije boje brani Džeko, sinoć odigrala utakmicu (pobijediliCesenu sa 2.1, Džeko dao prvo gol), trener Luciano Spaletti samo nakratko se odrekao jednog od najvažnijih igrača.

Tako bi Džeko u Sarajevo trebao stići čarter-letom iz Rima, a povratak u glavni grad Italije planiran je već za sutra, prvenstveno zbog klupskih obaveza.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije