Buba Corelli: Jedna porukica za one što bi me kao razapeli zbog para...

Radiosarajevo.ba
Buba Corelli: Jedna porukica za one što bi me kao razapeli zbog para...
Popularni bh. reper Buba Corelli jučer je naljutio svoje brojne fanove objavom fotografije na kojoj je bila velika svota novca.

 Bahato ponašanje: Buba Corelli na društvenim mrežama pokazivao novac

Brojni korisnici interneta to su prokomentirali kao bahato ponašanje sarajevskog repera i poručili kako ga "treba razapeti". 

Povodom toga, Buba Corelli se oglasio na Instagram storiju u kojoj je poslao poruku gdje poručuje kako bi svima trebao biti inspiracija - i on i Jala Brat...

"Jedna porukica za one što bi me kao razapeli zbog para koje sam okačio na stori. Ja se nisam rodio u bogatoj porodici, zapravo sam se rodio u siromašnoj porodici, gdje, maltene, nismo nekad imali hljeba da jedemo, i svako ko poznaje mene i Jalu, ko prati naš rad, zna da je bila borba doći dovde gdje smo sad.

Kačim pare kako bi motivis'o vas da uradite ono što smo i mi uradili. Mi smo zaradili ove pare, znači, zaradili...prolili smo i znoj i krv za ovo. I svako ko me je razapeo nek' mi se k**ca napuši. Umjesto da me razapinjete, bolje idite radite nešto danas, napravite neke pare danas, okačite ih na stori s ponosom jer ste vi to sami zaradili i nije vam ih niko dao",  poručuje Buba Corelli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije