Britney Spears se zvanično razvela: Evo detaljnih informacija kako je tekao postupak

0
Radiosarajevo.ba
Britney Spears se zvanično razvela: Evo detaljnih informacija kako je tekao postupak
Foto: Facebook / Britney Spears i Sam Asghari

Slavna pevačica Britney Spears je poslije devet mjeseci okončala brakorazvodnu parnicu sa bivšim suprugom.

Sudski dokumenti otkrili su da su Britney Spears i Sam Asghari zvanično razvedeni i da su se pridržavali predbračnog ugovora.

Pjevačica, koja ima veliki broj fanova u Srbiji i važi za jednu od najvećih estradnih zvijezda s početka 21. vijeka, čuvala je razni nakit i druge lične stvari, kao i zaradu koju je ostvarivala prije, tokom i poslije vjenčanja. Dodatna imovina će se podijeliti u skladu sa predbračnim ugovorom.

Drama u Francuskoj: Policija ubila muškarca dok je pokušavao da zapali sinagogu

Drama u Francuskoj: Policija ubila muškarca dok je pokušavao da zapali sinagogu

Dokumenti su jučer predati sudu u Los Angelesu, a tu je još jedan mali korak kojim će papiri postati zvanični kada ih sudija potpiše.

"Britney okreće novi list, a priče o njenom bankrotu su smiješne i očigledno lažne. Iako uživa u luksuznim putovanjima kao rezultat svoje teško stečene slobode, sklopila je veliki ugovor o knjizi i dugo će profitirati od toga. Samo nebo je granica u pogledu moći njene zarade, uključujući autorska prava na memoare Žena u meni", rekao je izvor za Page Six.

Razvod je okončan sporazumno, dijelom i zbog tog ugovora.

Podsjetimo, izvori su prošlog augusta potvrdili da je par raskinuo zbog tvrdnji da je Britney Spears, koja je nedavno okončala važan sudski spor, navodno prevarila supruga. Asghari je pokušao da ponovo pregovara o uslovima predbračnog ugovora, ali nije uspio. On je istog mjeseca podnio zahtjev za razvod, zbog nepomirljivih razlika, piše b92.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije