Britney Spears priznala da je imala aferu s Benom Affleckom: 'J. Lo će je zadaviti'

0
Radiosarajevo.ba
Britney Spears priznala da je imala aferu s Benom Affleckom: 'J. Lo će je zadaviti'
Foto: Instagram / Britney Spears

Pjevačica Britney Spears objavila je na Instagramu fotografiju ispod koje tvrdi da je jednom poljubila glumca Bena Afflecka.

U objavi je podijelila sliku na kojoj se nalazi između Bena i dobitnice Grammyja, Diane Warren. Taj post je sada izbrisan, ali ga je sačuvao TMZ i može se vidjeti OVDJE.

"Sjajna slika mene, Bena Afflecka i Diane Warren prije mnogo godina", napisala je Britney.

Mladi virtuozi pozivaju na koncert u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine

Mladi virtuozi pozivaju na koncert u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine

"On je tako nevjerovatan glumac. Zar sam zaboravila da pomenem da sam te noći poljubila Bena... Iskreno zaboravila sam... To je ludo! Kad bih samo mogla da vam ispričam priču koja se desila prije toga! O moj Bože, ja sam Gossip girl! Pssst, zaboravila sam", napisala je uz nasmijane emojije.

Vijest je iznenadila mnoge fanove jer je fotografija snimljena u ljeto 1999. kada su Ben i Britney navodno izlazili s drugim ljudima. Ben je u to vrijeme izlazio s bivšom, glumicom Gwyneth Paltrow, a pretpostavlja se da je Britney izlazila s Justinom Timberlakeom kada su počeli da se zabavljaju te godine.

Obožavaoci su 'poludjeli' zbog ove objave i vjeruju da je uznemirila Jennifer Lopez, Benovu suprugu.

"J. Lo će zadaviti Britney Spears poslije objave ljubljenja Bena Afflecka!!!", napisao je jedan.

"J. Lo će sljedeće ukrasti Britnneyne vokale ako tako nastavi", napisao je drugi.

"Mislim da je ovo nepoštovanje jer je J. Lo "prati" i ja lično ne bih voljela da vidim drugu ženu na Instagramu koja kaže da je imala aferu s mojim mužem", napisala je jedna žena.

"Da, ne znam u šta da vjerujem. Ben je nekada bio prilično divlji, a Britney je čudna", stoji u komentaru.

"Sve što znam je da je J. Lo zgodna i da se Ben vjerovatno družio sa svakom slatkom glumicom i pop zvijezdom, ako je suditi po ovome. Nadam se da je Bennifer 2.0 dobro", riječi su jednog korisnika društvenih medija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije