Britney Spears pokazala koliko je savitljiva

Radiosarajevo.ba
Britney Spears pokazala koliko je savitljiva
PrtScr / Britney Spears sa dečkom

Ako tražite pravu fitness motivaciju, možda bi vam Britney Spears mogla biti izvor inspiracije.

Iako se možda mora potruditi više nego ostali kad je u pitanju gubitak kilograma, čini se kako to ne utječe na njenu motivaciju. Britney ne voli dosadne treninge pa je u novom videu pokazala da izvodi impresivne pokrete gimnastike, piše Index.hr.

Osim što hoda na rukama i izvodi salto unatrag, čini se da joj savršeno idu i pokreti joge koje izvodi sa svojim dečkom Samom Asgharijem.

"Prošlo je točno godinu dana od kad sam zadnji put radila gimnastiku... Ovo je bio tako lijepi dan za vježbanje na otvorenom. Kao što možete vidjeti, moja leđa su ukočena kad hodam na rukama, a moj partner mi pomaže da se opustim", napisala je Britney.

Čini se da je Britney prava motivacija svojim obožavateljima s obzirom na to da je samo dva sata nakon objave prikupila preko 2800 komentara podrške.

"Kraljice, jedva čekam da se vratiš na scenu", "Pripremaš se za svjetsku turneju" i "Kraljica gimnastike" bili su samo neke poruke podrške koje je primila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije