Britney se javila videom: Teško se nosi s bolešću, želi mir

Radiosarajevo.ba
Britney se javila videom: Teško se nosi s bolešću, želi mir
Foto: Screenshot / Britney Spears

Samo se javljam svima koji su se zabrinuli za mene, moja porodica prolazi kroz puno stresa i anksioznosti, ali ne brinite se, vraćam se ubrzo, rekla je američka pjevačica Britney Spears (37) koja je krajem prošle sedmice izašla s liječenja u psihijatrijskoj ustanovi.

Britney se teško nosi s bolešću oca Jamieja Spearsa (66) koji je prije nekoliko mjeseci imao rupturu debelog crijeva, a nakon liječenja u instituciji za metalno zdravlje zapanjila je obožavatelje izgledom.

Ipak, mnogi fanovi koje je skupila tokom 20 godina karijere i dalje ju bodre.

„Uz tebe smo princezo“, komentari su na društvenim mrežama.

Pjevačicu su paparazzi ulovili kako izlazi iz hotela The Montage koji se nalazi na Beverly Hillsu.

Društvo joj je pravo dečko Sam Asghari (25), a komentari na fotografije su potaknuli Britney da se obrati fanovima.

„Moram vas pozdraviti jer riječi koje su izrečene izvan svake su kontrole. Toliko tračeva, prijetnji smrću mojoj porodici i timu... Toliko ludih stvari se reklo. Pokušavam uzeti neko vrijeme samo za sebe, ali sve stvari koje se događaju otežavaju mi to. Ne vjerujte svemu što pročitate ili čujete“, rekla je Britney, a potom je za „lažne poruke“ koje su kružile internetom okrivila filmskog producenta Sama Luftija (44).

Sam, Britneyjin bivši menadžer koji je bio uz nju kad je doživjela psihički slom 2007. godine i obrijala glavu, tvrdi kako je pjevačica pod utjecajem drugih i da ju kontroliraju protiv njezine volje. Čak je i smislio hashtag Free Britney kako bi ga proširio internetom. Izjavio je i da Britney izgleda užasno nakon izlaska iz mentalne ustanove, prenosi Yahoo. Ipak, putem društvenih mreža opovrgnuo je Britneyjine navode da je slao poruke u njezino ime.

„Dobar pokušaj, ali ovaj put neće upaliti. Britney me u objavi na Instagramu okrivila da sam izmišljao e-mailove koji kruže u posljednje vrijeme. Mogu nedvojbeno tvrditi da nikad nisam napisao niti imao pristup njezinom e-mailu. To je očajni pokušaj njezinog tima da skrenu pažnju na mene kako bi neučinkovito zasjenili Free Britney pokret“, napisao je Sam na Twitteru.

Ipak, nakon svih problema koji su ju snašli, Britney se zahvalila svojim fanovima što su joj podrška.

„Možda ne znate ovo o meni, ali ja sam jaka i borim se za ono što želim. Vaša ljubav i predanost je nevjerojatna, ali sada trebam malo privatnosti kako bih se borila sa strašnim stvarima koje mi život baca“, objasnila je Britney.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije