Kraljevska porodica objavila božićnu čestitku: Fotke oduševile svijet

Radiosarajevo.ba
Kraljevska porodica objavila božićnu čestitku: Fotke oduševile svijet
Foto: Kraljevska obitelj / Poželjeli nam srećne praznike

Praznična atmosfera širi se čitavim svijetom, a tako je i u britanskoj Kraljevskoj porodici, koja je nove fotografije povodom praznika objavila jutros, jedanaest dana prije Božića.

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle odabrali su fotografiju za ovogodišnju božićnu čestitiku s njihove svadbene večeri, dok su Princ William i vojvotkinja Cambridgea Kate Middleton odabrali fotografiju sa svojom djecom na stablu drveta u blizini njihove kuće.

Na fotografiji s vjenčanja princ Harry i Meghan Markle drže zajedno ruku u ruci dok u pozadini  ledaju vatromet na terenu Frogmore Housea, kraljevske rezidencije iz 17. stoljeća.

S osmijehom na licu, vojvotkinja Kate Midlton pozira držeći u naručju princa Louisa, dok malena princeza Charlotte stoji između ponosnih roditelja, a princ George stoji sa jednom podignutom nogom sa rukama oko vrata svoga oca Williama.

Obje čestitike su objavljene jutros među kojima se našla i fotografija princa od Walesa i vojvotkinje Cornwall u kojoj su parovi na klupi u njihovom vrtu Clarence House gledajući jedni druge.

Harry i Meghan su fotografisali Chris Allerton 19. maja, dok su William i Kate odabrali jesensku atmosferu za sliku koju je napravio Matt Porteous.

Fotografije je napravio Hugo Burnand, koji je navikao raditi s članovima Kraljevske porodice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije