Britney Spears se oglasila prvi put nakon razvoda: 'Više nisam mogla podnositi bol'

1
Radiosarajevo.ba
Britney Spears se oglasila prvi put nakon razvoda: 'Više nisam mogla podnositi bol'
FOTO: Društvene mreže / Britney Spears

Britney Spears je govorila o nedavnom saopćenju da će se ona i njen suprug Sam Asghari razvesti, rekavši fanovima da "više nije mogla podnositi bol", ali da će ostati jaka uprkos poteškoćama.

Asghari je naveo "nespojive razlike" u dokumentima podnesenim sudu u Los Angelesu, koji su također otkrili da se par razdvojio prije skoro tri sedmice. Dokumenti su naveli da namjerava tražiti finansijsku podršku i troškove pravne procedure od Spears.

"Kao što svi znaju, Hesam i ja više nismo zajedno. Šest godina je dug period provesti s nekim, tako da sam malo iznenađena, ali nisam ovde da objašnjavam zašto, jer iskreno, to nije stvar nikoga drugog. Ali, nisam više mogla podnositi bol, iskreno", napisala je Spears na Instagramu.

Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

Obrativši se svojih 42 miliona pratilaca u dugom opisu ispod videa na kojem pleše, napisala je: "Na neki telepatski način, primila sam toliko poruka od prijatelja koje mi tope srce i zahvaljujem vam se.

"Pretvarala sam se da sam jaka predugo i moj Instagram možda izgleda savršeno, ali je daleko od stvarnosti i mislim da svi to znamo. Voljela bih pokazati svoje emocije i suze, odnosno kako se zaista osjećam, ali iz nekog razloga uvijek sam morala kriti svoje slabosti."

Procurio VIDEO: Objavljen snimak kako zaštitar udara Britney Spears

Procurio VIDEO: Objavljen snimak kako zaštitar udara Britney Spears

Na svojoj objavi na društvenim mrežama Asghari je zamolio za ljubaznost, rekavši fanovima da će par "zadržati ljubav i poštovanje" koje imaju jedno prema drugome. 

U sudskim dokumentima se navodi da vrijednost imovine Spears i Asgharija, kao i imovine koju zajedno posjeduju, još nije određena.

Par se upoznao na snimanju muzičkog spota Slumber Party 2016. godine, a zaručili su se u septembru 2021. Brak sa Asgharijem je treći brak Britney Spears, nakon što se razvela od Kevina Federlinea 2007. godine sa kojim ima dvoje djece, Seana i Jaydena.

Također se udala za Jasona Alexandra, prijatelja iz djetinjstva, 2004. godine, ali je brak poništen nakon 55 sati, prenosi The Guardian.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije