Brigitte Macron o ljubavi s 24 godine mlađim suprugom: "Ja sa svojim borama..."

Radiosarajevo.ba
Brigitte Macron o ljubavi s 24 godine mlađim suprugom: "Ja sa svojim borama..."
Brigitte Macron se u intervjuu za francusko izdanje časopisa Elle osvrnula na svoju vezu s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.

Prva dama Francuske otkrila je kako je odlučila vlastitu sreću staviti na prvo mjesto kada je započela vezu s Emmanuelom Macronom. Poznato je da su se upoznali dok je on pohađao srednju školu u kojoj je ona bila profesorica.

Vezu su započeli kada je 18-godišnji Emmanuel glumio u dramskoj predstavi koju je Brigitte vodila u jednoj privatnoj školi na sjeveru Francuske. Iako je on posljednju godinu školovanja nastavio u Parizu, njihova veza je tu udaljenost izdržala.

"Postoje trenuci u vašem životu kada trebate donijeti vrlo važne odluke. Za mene je upravo tada tako i bilo. Stoga, ono što je bilo rečeno tokom ovih 20 godina je beznačajno. Naravno, doručkujemo zajedno – ja sa svojim borama, a on sa svojom mladošću. Da nisam tada to učinila, propustila bih živjeti svoj život. Provodila sam jako sretne trenutke sa svojom djecom, ali sam istovremeno osjećala da trebam proživjeti ovu ljubav kako bih u potpunosti bila sretna", otvoreno je izjavila 64-godišnja Brigitte. 

Emmanuel i Brigitte vjenčali su se 2007. godine, a ona je igrala i veliku ulogu u političkoj karijeri 39-godišnjeg francuskog predsjednika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije