Brat Stjepana Hausera se oženio nakon samo tri dana veze: Evo ko je njegova izabranica

0
Radiosarajevo.ba
Brat Stjepana Hausera se oženio nakon samo tri dana veze: Evo ko je njegova izabranica
Foto: Instagram / Porodica Hauser

Muzičar Miron Hauser privukao je pažnju javnosti prije nekoliko mjeseci kada se saznalo da je oženio poznatu hirurginju i estetsku doktoricu Anu Štanfel.

Brat violončeliste Stjepana Hausera (37), muzičar Miron Hauser (38) privukao je pažnju javnosti prije nekoliko mjeseci kada se saznalo da je oženio poznatu vinkovačku hirurginju i estetsku doktoricu Anu Štanfel Hauser (43).

U prva tri dana veze dogovorili su se da će se vjenčati, a danas, šest mjeseci nakon upoznavanja, supružnici se sele u novi dom u Remetama, piše Gloria.

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

"Moj profesor i privatni učitelj je, dakako, Miron, a svojom ljubavlju i strasti za muziku nije zarazio samo mene, nego i moje nećake, pa i pacijente, jer nekada vježba u ordinaciji. Mironovi privatni koncerti im se jako sviđaju, iako su u početku neki bili prilično zbunjeni i ispitivali me šta se to događa i otkud dopire taj božanski zvuk", rekla je hirurginja i estetska doktorica.

Miron važi za jednog od najboljih hrvatskih trombonista, a ujedno je i šef dirigent Jazz orkestra HRT-a.

"Definitivno na mene istovremeno djeluje na svim razinama - i mentalno, i fizički, i duhovno. Kada sviram trubu automatski se prebacujem u neko drugo stanje, svojevrsnu meditaciju nalik na duboku molitvu, nešto stvarno posebno i drukčije", ispričala je Ana.

A priča o njihovom upoznavanju nalik je na najljepše ljubavne priče, kakve može ispisati samo život.

"Anu sam prvi put kontaktirao putem društvenih mreža u vrijeme pandemije koronavirusa u vezi nekog zdravstvenog pitanja i ostali smo u kontaktu. Tačnije počeo sam je pozivati na sve svoje koncerte, ali se ona nikad niti na jednom od njih nije pojavila. Anin raspored je, kako sam kasnije uvidio, prenatrpan obavezama, da dan traje 29 sati njoj bi bio prekratak...", govori Miron Hauser.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C2rxrYzqs9d/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije