Brat Kate Middleton James poslao dirljivu poruku svojoj sestri

0
Radiosarajevo.ba
Brat Kate Middleton James poslao dirljivu poruku svojoj sestri
Foto: Instagram / James Middleton

Mlađi brat Kate Middleton James objavio je u petak dirljivu poruku svojoj starijoj sestri nakon što je ona javno otkrila da ima rak.

"Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica, i na ovo ćemo se popeti s tobom", napisao je James (36) uz njihovu sliku iz djetinstva.

Na slici je prikazana mlada princeza od Walesa koja stoji iza svog brata.

Pogledajte kako su radnici KJKP Rad dizali parkirana vozila ispred kontejnera

Pogledajte kako su radnici KJKP Rad dizali parkirana vozila ispred kontejnera

Objava je preplavljena hiljadama komentara podrške kojima se Jamesu i njegovoj sestri žele sreću u predstojećoj borbi.

Kate i James
Foto: Instagram: Kate i James

Brat i sestra imaju dobar odnos, a James je u prošlosti pripisivao Kate zasluge što mu je pomogla da se nosi sa problemima mentalnog zdravlja. Rekao je za Telegraph u intervjuu 2021. godine da mu se pridružila na terapiji zajedno sa njegovom drugom sestrom Pippom.

"A to je bilo tako važno jer im je pomoglo da me razumiju i kako moj um funkcioniše. I mislim da je način na koji mi je terapija pomogla bio to što mi nije bilo potrebno da moja porodica kaže: 'Šta možemo učiniti?' Jedina stvar koju su mogli učiniti je samo da dođu na neke od terapijskih sesija da mogu razumjti", rekao je James tada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije