Brad Pitt se izborio za starateljstvo nad djecom, ali nastali novi problemi

0
Radiosarajevo.ba
Brad Pitt se izborio za starateljstvo nad djecom, ali nastali novi problemi
FOTO: EPA / Borba za djecu se nastavlja

Brad Pitt i Angelina Jolie već godinama se bore za zajedničko starateljstvo nad petero maloljetne djece. Sada im je dodijeljeno zajedničko starateljstvo, no Angelina se navodno žali, a Maddox odbija nositi očevo prezime.

Oboje bivših supružnika potrošili su više od milion dolara na brakorazvodnu parnicu i borbu za starateljstvo nad djecom, koja traje već više od pet godina.
Posljednje suđenje je nakon nekoliko mjeseci zaključeno i dodijeljeno im je zajedničko starateljstvo nad petero maloljetne djece. Neimenovani izvor je za The Sun ispričao da je Bradu laknulo, jer je njegova jedina želja bila provoditi više vremena s djecom.

“Sasvim je jasno da Angelina čini sve što je u njenoj moći da spriječi Brada da viđa djecu”, tvrdi izvor, te dodaje kako je presuda donesena na osnovu iskaza brojnih svjedoka, među kojima su bili terapeuti, stručnjaci i ostale osobe bliske djeci slavnog para.

Drugi izvor kaže da se ovdje radi samo o privremenoj odluci, te da se Angelina ne planira prestati boriti. U ponedjeljak je predala dokumentaciju Drugom kalifornijskom okružnom sudu u svrhu smjene suca Johna Ouderkirka s njihovog slučaja.

Angelina tvrdi kako je ova odluka nepravedna, jer je sudac odbio saslušati maloljetnu djecu i čuti njihove želje u vezi sa starateljstvom. US Weekly izvijestio je nedavno da je najstariji sin Maddox, koji je jedini svjedočio, stao na Angelininu stranu.

“U svim neslužbenim papirima Maddox odbija koristiti očevo prezime Pitt. Želi i službeno promijeniti prezime u Jolie, no Angelina to ne podržava”, kazao je izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije