Brad Pitt postao goruća tema rasprave na Twitteru, a evo i zašto

0
Radiosarajevo.ba
Brad Pitt postao goruća tema rasprave na Twitteru, a evo i zašto
FOTO: EPA / Klasika kojom j eizazvao veliku pažnju na dodjeli

Iako je preskočio fotografisanje na crvenom tepihu, Brad Pitt je na 93. dodjeli Oscara ukrao svu pažnju kao prezenter za kategoriju Najbolja sporedna glumica, u kojoj je trijumfirala južnokorejska zvijezda Youn Yuh-jung s ulogom u filmu "Minari".

Naime, 57-godišnjak je postao goruća tema rasprave na Twitteru pojavivši se u klasičnom crnom odijelu, ali s nikad viđenim repićem na glavi. Komentatorima na društvenim mrežama nije promaknuo taj trenutak nonšalantnog izgleda koji je glumac ponosno pokazao.

„Ovo je početak službene kampanje da Brad Pitt zadrži muški rep i donese nam dašak Bradovog stila devedesetih. Navijamo za tebe“, samo je jedan od komentara na Twitteru.

Taj modni dodatak nije bio jedini viralni trenutak večeri. Desilo se to i u govoru 73-godišnje glumice.

Repić o kojem svi govore - undefined

Gospodine Brad Pitt, konačno! Drago mi je upoznati vas“, kazala je ponosno sa smiješkom glumica koja se pri silasku s bine nježno uhvatila za njegov lakat kako bi sigurno zakoračila.

Podsjetimo, dodjela najprestižnijih filmskih nagrada Oscar Američke akademije filmskih umjetnosti i nauka održala se u noći s nedjelje 25. aprila na ponedjeljak 26. aprila. Jedan od najvećih oskarovskih favorita, film "Nomadland" pobjednik je ovogodišnjih Oscara s čak tri zlatna kipića u tri važne kategorije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije