Božo Vrećo sa buketom cvijeća: "I kad koračaš i kad dišeš budi ljubav"

5
Radiosarajevo.ba
Božo Vrećo sa buketom cvijeća: "I kad koračaš i kad dišeš budi ljubav"
Foto: IG / bozovreco / Božo Vrećo

Božo Vrećo, poznati bosanskohercegovački interpretator sevdalinki gdje god se pojavi privlači pažnju javnosti. 

Na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotografije, snimke, ali i poruke svojim fanovima. 

"I kad koračaš i kad dišeš i kad sanjariš i kad smišljaš rime, budi uvjek - Ljubav! Crvene pantalone su me podsjetile na Lamorisseovog dječaka sa crvenim balonom. Hvala za najdivniji buket bijelih japanskih hrizantema i šeboja", napisao je Vrećo. 

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

U komentarima uslijedile su mu poruke: "Hvala tebi što naše dane učiniš vedrijim. Hodajuća ljubav. Gdje je ljubav tu je život...".

U okviru Osme internacionalne konferencije Sarajevo i svijet večeras je u Umjetničkoj galeriji Bosne i Hercegovine otvorena izložba "Četiri bosanska grafičara iz Sarajeva". Na otvorenju ove izložbe prisustvovao je i Božo koji je na svom Instagram profilu uputio poruku sjajnim grafičarima. 

Svoje radove predstavili su Amer Hadžić, Denis Haračić, Matei Osenk i Salem Pezić. Izložbu je priredio Admir Mujkić, akademski grafičar.

"Fantastična izložba grafika 4 iznimna grafičara, u voljenoj Umjetničkoj galeriji BiH. Jako sam ponosan da vidim da kultura, umjetnost i ljepota ljubavi stvaranja opstaje u našoj zemlji unatoč svemu, mi smo izvor svjetlosti i kao takvi mjenjamo svijet na bolje. Bravo dječaci, obožavam grafike i jako me dotaklo to tanano tkanje najsitnijih detalja i tmine obasjane mjesečinom, prikazi dualnosti & jedan poseban cvijet iz turbana iznikao iz prkosa...", napisao je Vrećo na svom Instagram profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije