Božo Vrećo oduševio novim stajlingom: 'Magični čovječe, kao san'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Anthony

Nema sumnje, on ima stila. No vjerujem da je gnjavator, i da ti zna sjesti na kosti ako ga ugostis doma. Super su ti cipele, Bozo.

DERIM

Gluho bilo. Nedaj boze nikom.

Lisičić

Kuku majci kad vidi daje živ

MEVLID

*****ČINO JEDNA🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

KRETENU JEDAN

Nema sumnje, on ima stila. No vjerujem da je gnjavator, i da ti zna sjesti na kosti ako ga ugostis doma. Super su ti cipele, Bozo. ka Anthony

Gluho bilo

Rigam i grlom i nosom. Koliko li samo plaća ovakve "članke"?

071

Dakle uopšte nije važno objaviti neku zanimljivu ili korisnu vijest, obavještenje o nečemu iole bitnom, samo je važno da vaši turbofolk provincijski mozgovi zadovolje svoje primitivne porive i pohlepu za klikovima, lajkovima i komentarima makar i ovakvih kao ja koje ste svjesno iziritirali i konstantno im kvarite dane i svaki tračak normalnog, ljudskog rapoloženja ovim priglupim vijestima o ovom degeneričnom izrodu, kakvi ste očigledno i sami, svi vi debili koji sjedite negdje i neumorno objavljujete ove bljuvotine sa ovim slikama koji u normalnom ljudskom biću izazivaju samo nagon na povraćanje! Pa ako ste već vašem bezvrijednom portalu bespravno dali ime ovog Grada, zašto sebi prisvajate pravo da ljudima koji su stanovnici istog tog Grada ubijate i svaku nadu da ovaj Svijet ide negdje, nekim normalnim putem ili tokom bolan? Ama vas ne da treba ignorisati i ne čitati, nego vas treba prijavljivati i tužiti dokle se god gladni i žedni ne vratite u prculje iz kojih ste izmigoljili u ovaj Grad, bando neumjerena provincijalska!!! FUJ!

Sarajka

Kuku majci kad joj zeta dovede...tuzno

/ Najnovije