Božo Vrećo objavio posebnu fotografiju: Cijeli univerzum u njen zagrljaj stane

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Si

Pa zasto jednostavno ne prestanete sa Instagram objavama kao vijestima. Pa postoje ljudi koji nemaju i ne zele vidjeti instagram senzacije. Ostali sigurno mogu pratiti ono sto ih zanima na svojim profilima. Molim vas da mas postedite ovakvih vijesti. Internet portal treba ostati doslijedan novinarskom zanimanju.

Mrvica

Bravo za komentar Si. Dodjem ovdje da vidim vijesti a iskoci mi Kim Kardasian, Maja Suput i slicni likovi od kojih mi se povraca. Ko ih voli neka ih prati na tim glupim platformama.

hahaha

Kakve dobre carape tj. najlonke hah idi se u pm

xyz

al' ima dobrih kombinacija, odjevnih, mora se priznati

Stidimo se

Grilonke su mu jake!

Nadimak

Odakle mu vise snaga i volja i zelja, sve okolo se raspada...

Dr

Hitno neuropsihijatru

/ Najnovije