Božo Vrećo nakon teretane objavio fotografiju: "Život je lijep tek onda kada volimo"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bljah

ovako izgledaju demoni koje je car Solomon zatvarao u posude.

071

Vama ovaj poremećeni bolesnik očigledno plaća da ga promovišete ovako. Ili je neki još veći bolesnik među vama zaljubljen u ovog degenerika? Treće nema, garantujem!

Bozidar je raja

Islamski radikali i krscanski ekstremisti na aparatima :)

Tuner

Spodoba koju promovirate. Ne bih za ne znam Kakve novce. Da drzi plavi bedz na inst kao Javna licnost. On je javna nakaza kojoj se smije 99 posto ljudi. Da mi je dijete odrekao bih ga se

Name

Dežurna spodoba..

Guest

Koji je ovo ***

Kahvezi

Nije kava nego kafa !!Bar si to mogao naucit u Sarajevu … I to mi obradjujes sevdalinke …….ccccc

Bosnianwoman

Kukavičje jaje "civilizacije" nama. Da ga ne pogura ambasada Nor, naplaćivao bi karte na Tjentištu. Ali voli raja kukavičja jaja, đaba je ;)

za Bljah

Mozda treba tebe zatvoriti u posude

/ Najnovije