Božo Vrećo najavio koncert u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pljuc!

Utjelovljeni Sotona, glavom i bradom ...

Bosanac !

Ovaj Bozo je odavno sazrio za psihijatriju a oni koji ga na bilo koji nacin podrzavaju ludji su od njega. Fuj !!

Bosanac !

Ovaj Bozo je odavno sazrio za psihijatriju a oni koji ga na bilo koji nacin podrzavaju ludji su od njega. Fuj !!

071

@Ovi gore Ja eto, Božo problem ali nisu svi oni koji lažu, kradu i ubijaju. Koje ste vi budale.

Guest

Svako ko njega ovakvog odvratnog podrzava, taj za mene nije sav svoj i treba isto kao on na lijecenje i to pod hitno.

Krkan

Što vam Božo Vrećo smeta, nikoga ne vrijeđa, radi svoj posao. Nego vi ovako navalite na lopove i političke kriminalce i spodobe. Političari su 100 puta veće sotone, pa ih svi slave. Fuj stoko dvolična. Božo nikome zlo ne misli, pa iako je za psihijatrije, pa šta? Pola Vlade su isto šizofreničari, predvođeni histeričnim narcisom, pa vam ne smeta. Joj što ne mogu glupana

mama

Ništa bolji niste, pred Bogom, vi vjernici što mijenjate ljubavnice na sedmičnoj bazi, a finasirate ih talovima od javnih tendera i talova. Vi ste gori i čuvajte se kazne.

Samir

"blago" umjetnosti kada je ovakvi čuvaju, zamisli sevdalinku čuva i njeguje on eeee izem ti kulturu koju Bozo čuva

/ Najnovije