Božićne čestitke britanske kraljevske porodice naišle na osude

Radiosarajevo.ba
Božićne čestitke britanske kraljevske porodice naišle na osude
Foto: Instagram / Kraljevska obitelj
Britanska kraljevska porodica poslala je građanima najljepše želje za Božić, ali njihove čestitike su podvrgnute oštroj analizi budnog oka javnosti.

Poklonici kraljevske porodice zamjerili su čestitkama nekoliko stvari:

Photoshopirana Kamila

Princ Charles i njegova supruga Camilla objavili su nedavno svoju božićnu čestitku u obliku fotografija na kojoj sretni par sjedi na drvenoj klupi, a Camilla je u istom oufitu koji je nosila za sedamdeseti rođendan svog supruga pa se pretpostavlja da je čestitka fotografirana baš tada. Vojvotkinja od Cornwalla nosi bijelu haljinu dizajnerice Fione Clare, a par se nježno drži za ruke.

Kako dobar dio britanske javnosti i nije pretjerano naklonjen Camilli, brojni su im odmah zamjerili preveliku količinu photoshopa na fotografiji. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HRH Duke&Duchess of Cambridge (@hrh_duke_and_duchess_cambridge) on

Glasine su otišle toliko daleko da se oglasio i Terry Oboia, stručnjak za obradu fotografija, koji je izjavio da je slika obrađena ''suptilno'' te da su u photoshopu posvjetljeni Camillini podočnjaci te da su poravnani nabori na odjeći. Osim toga, boje su malo pojačane, ali sve ostalo nije obrađeno.

Mali princ u pogrešnim pantalonama

Kate i William objavili su svoju čestitku. Na njoj se pojavljuju sa svojih troje djece, a maleni princ Louis prvi put nalazi se čestici. Nama je čestitka stvarno prekrasna, topla i obiteljska fotografija. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Ipak, poznavatelji dvorskih pravila i njima su našli zamjerke.

Naime, najstarije dijete Kate i Williama, princ George, pojavljuje se na slici u dugim hlačama. A kraljevska pravila nalažu da prinčevi u svakoj prilici moraju nositi kraće hlače. Dakle, kakav propust!

Meganina sestra opet u akciji

Princ Harry i Meghan Markle objavili su vlastitu čestitku u obliku nove slike s njihova vjenčanja u svibnju ove godine. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa slikani su s leđa tijekom večernje zabave u kući Frogmore. Mladi par promatra vatromete. Sve bi bilo u redu da se u igru opet nije upetljala Meghanina sestra Samantha. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

''Zanimljivo da vojvotkinja i vojvoda od Sussexa imaju okrenuta leđa na slici. Jesu li ih okrenuli cijelom svijetu ili samo obiteljima Ragland i Markle? Otužno! Pravi božićni duh!'', poručila je Meghanina sestra na Twitteru.

Čini se da je nju duh Božića stvarno zaobišao.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije