Princ Harry potvrdio novu prinovu u kraljevskoj porodici, ali nije beba

Radiosarajevo.ba
Princ Harry potvrdio novu prinovu u kraljevskoj porodici, ali nije beba
Foto: Independent / Meghan Markle i princ Harry
Britanski princ potvrdio je javnosti kako su on i njegova supruga Meghan Markle postali vlasnici novog psa, a vojvotkinja od Sussexa požalila se kako njegovo ime ljudi i dalje krivo izgovaraju

Prilikom nedavnog posjeta centru za mlade u pokrajini Sussex, 34-godišnji princ okupljenima je rekao: "Moje ime je Harry, imam dva psa i lijepu suprugu iz Amerike".

Nešto kasnije Harryju i Meghan uručen je crtež njihova kućnog ljubimca, bigla Guya na što je Harry prokomentirao kako niko nije vidio njihovog novog psa.

Vojvotkinja od Sussexa zatim je dodala kako njezino ime stalno pogrešno izgovaraju. Prema napisima britanskih medija, bivša američka glumica referirala se na medijske napise po kojima su ona i Harry postali vlasnici crnog labradora imena Oz uz Meghanina postojećeg ljubimca, bigla Guya.

Iako su se britanski mediji raspisali kako su Meghan i Harry svog novog kućnog ljubimca nazvali Oz, navedene tvrdnje novopečena članica britanske kraljevske porodice je negirala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije