Bourdainova partnerica ostavila emotivno pismo

Radiosarajevo.ba
Bourdainova partnerica ostavila emotivno pismo
Foto: Instagram / Asia Argento
Čuveni kuhar koji je napisao knjigu o svom burnom životu i borbi s alkoholizmom i drogom, a po kojoj je kasnije snimljena serija "Kitchen Confidential" s Bradleyjem Cooperom u glavnoj ulozi, iza sebe nije ostavio oproštajno pismo.

Dok javne ličnosti tuguju, njegova partnerica, italijanska glumica Asia Argento ostavila je emotivno pismo na Instagramu. Ali, naišla je na razne komentare.

"Anthony se potpuno predavao u svemu što je radio. Njegov briljantan i neustrašiv duh nadahnuo je mnoge, a njegova velikodušnost bila je bezgranična. Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik. Moja tuga ne može se opisati riječima. Njegova porodica je u mojim mislima i molim sve da poštuju njihovu i moju privatnost", napisala je na Twitteru glumica.

Ona je navela da su bili u velikoj ljubavi i da se ovakvom kraju niko nije nadao. Nije bilo ni naznaka.

Ali, u komentarima ispod njenog posta, mogu se pročitati i ružne stvari, poput onih da ga je Asia otjerala u smrt jer je prekinula vezu s njim nekoliko dana prije njegovog tragičnog kraja.

Par je posljednji put viđen zajedno na crvenom tepihu u aprilu.

 

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije