Bivši muž glumice Anđelke Prpić reagirao na vijesti o trudnoći s njegovim najboljim prijateljem

4
Radiosarajevo.ba
Bivši muž glumice Anđelke Prpić reagirao na vijesti o trudnoći s njegovim najboljim prijateljem
Foto: Instagram / Anđelka Prpić

Regionalni mediji ne prestaju brujati o trudnoći omiljene srbijanske glumice Anđelke Prpić koja navodno čeka drugo dijete.

Prema izvorima bliskim glumici, njezin novi partner i otac djeteta najbolji je prijatelj njezina bivšeg supruga Darija Prpića.

Riječ je o Darijevom prijatelju iz srednje škole Marku Ž., što je iznenadilo njihove zajedničke prijatelje.

Ramo Isak nakon posjeta: 'Miloradu Dodiku sam poručio da je Banja Luka i moj grad'

Ramo Isak nakon posjeta: 'Miloradu Dodiku sam poručio da je Banja Luka i moj grad'

Anđelka Prpić trudna sa najboljim prijateljem bivšeg muža? Oglasila se i glumica

Anđelka Prpić trudna sa najboljim prijateljem bivšeg muža? Oglasila se i glumica

'Anđelka je trudna pet mjeseci, a otac djeteta je jako dobar prijatelj njenog bivšeg supruga. Dario mu je trebao biti kum na vjenčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali kako su prekinuli, do vjenčanja i kumstva nije došlo', otkrio je izvor za Kurir.

Navodno je zbog Anđelke ostavio partnericu s kojom je bio u vezi 11 godina. Raskid se dogodio u martu ove godine, a pretpostavlja se da su on i glumica od tada zajedno.

Podsjetimo, Anđelka je 2012. godine s tadašnjim suprugom Darijom Prpićem dobila sina, a odluku o razvodu donijeli su 2020. Anđelka i Dario vjenčali su se 2011. godine.

Vijesti o drugom stanju glumice krenule su nakon što se na mrežama pojavila fotografija s eventa na kojoj se glumica zaobljenog trbuščića, a nedugo nakon toga pojavila se informacija da je već ušla u peti mjesec.

'Molim vas, nemojte me zvati zbog gluposti', rekla je Anđelka tamošnjim novinarima na upit za komentar najnovijih događaja.

Prema pisanju Kurira, glumičin suprug bio je jako ljubomoran na njene muške kolege s kojima je sarađivala i to od samog početka brata. Prvo mu je smetao Dragan Mićanović iz serije 'Žene s Dedinja', ali i na Andriju Miloševića zbog serije 'Andrija i Anđelka'.

Dugo se šuška i kako je braku na kraju presudila starleta Ava Karabatić s kojom je Dario navodno imao aferu.

'Dariju nije ni palo na pamet da će se Anđelka upustiti u vezu s muškarcem s kojim je godinama bio najbolji prijatelj. Trebali su čak biti kumovi. On već godinama dolazi u njihovu kuću. Nije mogao ni pomisliti da bi osim prijateljstva mogao imati nešto s njegovom bivšom suprugom Anđelkom, zbog koje je ostavio djevojku s kojom je bio u vezi 11 godina.

Kada mu je bliska osoba rekla da su zajedno nekoliko mjeseci i da čekaju dijete, te da sve kriju od njega, ostao je šokiran. Danima nije mogao doći k sebi. Uopće nije sumnjao da je riječ o laži ili traču, jer je ta osoba vrlo bliska s Anđelkom i do detalja je upoznata s njezinim životom', izjavio je nepoznati izvor za Kurir.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije