Anđelka Prpić trudna sa najboljim prijateljem bivšeg muža? Oglasila se i glumica

4
Radiosarajevo.ba
Anđelka Prpić trudna sa najboljim prijateljem bivšeg muža? Oglasila se i glumica
Foto: Instagram / Anđelka Prpić

Popularna glumica Anđelka Prpić u drugom je stanju drugi put, saznaje srbijanski "Telegraf".

Kako se saznaje od izvora bliskih glumici, njen novi partner i otac djeteta je najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Darija Prpića. U pitanju je M. Ž. s kojim se Dario zna još od srednje škole, što je iznenadilo njihove zajedničke prijatelje. Navodno, M. Ž. je zbog Anđelke ostavio partnericu sa kojom je bio 11 godina u vezi. Raskid se odigrao u martu ove godine, a pretpostavlja se da su od tada on i glumica zajedno.

Da su se družili i ranije, svjedoče fotografije na Instagramu glumice, a čak su i zajedno proslavili njen rođendan 25. oktobra, piše Telegraf. Inače, ovaj muškarac je bio i na njihovoj svadbi 2011. godine.

Saobraćajna nesreća na Stupu: Prevrnuo se automobil, policija i Hitna pomoć na terenu

Saobraćajna nesreća na Stupu: Prevrnuo se automobil, policija i Hitna pomoć na terenu

Kontaktirali smo Prpić ovim povodom, ali ona nije bila raspoložena da priča na ovu temu.

"Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti", rekla je Anđelka. Ni Dario Prpić nije želio mnogo da govori o ovome, ali nam je potvrdio da je čuo ovu informaciju.

"Čuo sam, ali zaista ne želim to da komentarišem" rekao je on za "Telegraf". Podsetimo, Anđelka je 2012. godine na svijet donijela sina sa tadašnjim suprugom Dariom Prpićem, nakon čega su donijeli zajedničku odluku da se razvedu. Anđelka i Dario su se vjenčali 2011. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije