Bivši muž Dragane Mirković: Pijan slupao automobil od milion KM

1
Radiosarajevo.ba
Bivši muž Dragane Mirković: Pijan slupao automobil od milion KM
Foto: Instagram / Toni Bijelić i Dragana Mirković

Bivši suprug regionalne muzičke dive Dragane Mirković, Toni Bijelić, sudjelovao je u prometnoj nesreći u Opatiji koja je zamalo rezultirala tragedijom.

Toni je vozio svoj blindirani Rolls-Royce vrijedan oko pola miliona eura (oko milion KM) na kome je napravljena ogromna materijalna šteta.

Kako navodi Scandal, koji ima i fotografiju uništenog skupocjenog automobila, Toni nije bio sam u automobilu u trenutku nesreće i na sreću niko nije ozbiljno povrijeđen. Biznismen je također u dobrom stanju, ali iznerviran zbog svega što se dogodilo. Kasnije je stigao i kamion s dizalicom koji je auto odvezao u Beč, dok je Toni s prijateljima koji su došli po njega otišao dalje. Kako doznajemo, šteta na automobilu je oko 100 hiljada eura (oko 200 hiljada KM). 

Zvijezda Baywatcha priznala da zarađuje na stranicama za odrasle: 'Ja sam svoj vlastiti Hugh Hefner'

Zvijezda Baywatcha priznala da zarađuje na stranicama za odrasle: 'Ja sam svoj vlastiti Hugh Hefner'

PU Primorsko-goranska navodi u priopćenju kako je vozač upravljajući osobnim vozilom njemačkih nacionalnih oznaka udario u parkirano osobno vozilo. Nakon toga, uslijed zanošenja vozila vozač je izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana osobna vozila

Iz policije navode kako su po dolasku na mjesto događaja zatekli 51-godišnjeg državljanina Austrije, uz vozilo koje se dovodi u vezu s ovom prometnom nesrećom.

Novi detalji o razvodu Dragane Mirković: Muž ima ljubavnicu?

Novi detalji o razvodu Dragane Mirković: Muž ima ljubavnicu?

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj saobraćajne nesreće 51-godišnjak te da je on upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,66 g/kg te je prekršajno sankcionisan temeljem odredbi Zakona o sigurnosti saobraćaja na cestama, dok je 36-godišnjak u vrijeme kad se prometna nesreća dogodila bio izvan Republike Hrvatske.

"Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen tužilaštvu Republike Hrvatske" stoji u nastavku priopćenja. 

Podsjetimo, s navedenim automobilom Toni Bijelić bio je početkom marta u Zagrebu gdje je odsjeo u hotelu Sheraton. Mnogi su tada promatrali parkirani Rolls-Royce Phantom VIII koji u osnovnoj verziji stoji 500 hiljada eura (oko milion KM) i na koji je potrebno čekati čak godinu dana.

Automobil u sebi sadrži najbolju i najskuplju kožu, polirano drvo, masažna sjedala, frižider s čašama za šampanjac, velike zaslone straga, ‘zvjezdano nebo’ na stropu sačinjeno od hiljada LED lampica i mnoge druge luksuzne detalje, pišu 24Sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije