Novi detalji o razvodu Dragane Mirković: Muž ima ljubavnicu?

0
Radiosarajevo.ba
Novi detalji o razvodu Dragane Mirković: Muž ima ljubavnicu?
Foto: Screenshot/Instagram / Dragana Mirković

Nakon šuškanja medija da suprug pjevačice Dragane Mirković Toni Bijelić već živi s ljubavnicom, javila se njegova advokatica i demantirala navode.

Vijest da se srbijanska pjevačica Dragana Mirković razvodi nakon 25 godina braka od hrvatskog biznismena Tonija Bijelića šokirala je njene pratitelje i iznenadila javnost koja o tome nije imala pojma sve dosad.

Srbijanski mediji su se raspisali o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova advokatica te je natpise sada demantirala.

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

Zvizdić i Ademović u Istanbulu: Važni razgovori o rezoluciji o Srebrenici s turskim liderima

''Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom kako je neistinito iznijeto u predmetnom članku. Ovim putem, moja stranka gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovjek.

Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te o tome ne želi davati dalje izjave'', poručila je advokatica Gabriela Banić.

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 hiljada kvadrata, a koji je smješten u prostranom parku od tri hektara.

Priča o  taksisti "Sarajevskom transporteru", vlasniku najduže i najluđe vožnje

Priča o taksisti "Sarajevskom transporteru", vlasniku najduže i najluđe vožnje

Uz njega se nalazi i crkva, a Dragana je svoj luksuzni dom krajem prošle godine pokazala u snimku koji je objavila na profilu na Instagramu.

Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi kojima se također voli pohvaliti, prenosi Dnevnik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije