Bivša supruga Elona Muska ima novog momka

1
Radiosarajevo.ba
Bivša supruga Elona Muska ima novog momka
Foto: Printscreen / BackGrid / Elon Musk, Talulah Riley i Thomas Brodie-Sngster

Nakon što se dvaput udala i dvaput razvela od Elona Muska (50), glumica Talulah Riley (36) našla je novog dečka.

On je britanski glumac Thomas Brodie-Sangster (31), kojeg je svijet upoznao kao slatkog klinca u Zapravo ljubav, a potom je vratio staru slavu ulogama u serijama Damin gambit i Igra prijestolja.

Fotografi su novopečeni par snimili na ulicama Londona, a britanski mediji naglašavaju da je Brodie-Sangster bivšu ženu milijardera odveo u popularni restoran KOL. Ipak, ne vodi je samo po skupim restoranima, prošle sedmice uhvaćeni su kako jedu ribu i krumpir u jeftinoj zalogajnici Papas. Doduše, ta je zalogajnica proglašena najboljim restoranom s pristupačnim cijenama pa je glumac očito odradio domaću zadaću prije izlaska s djevojkom, piše Index.hr.

Godišnjica od smrti Armana Soldina, rođenog Sarajlije: Reporter zbog kojeg je svijet plakao

Godišnjica od smrti Armana Soldina, rođenog Sarajlije: Reporter zbog kojeg je svijet plakao

Riley se za Muska prvi put udala 2010. godine. Dvije godine kasnije njihov brak je završio, no ubrzo obnavljaju svoju vezu. Ponovno su se vjenčali 2013., a ovog puta izdržali su samo godinu duže.

Upoznali su se u noćnom klubu u istočnom Londonu 2008. godine, nedugo nakon njegova razvoda od prve žene Justine Wilson s kojom je u šest godina braka dobio petero djece. Čim ih je promotor kluba upoznao, Muska je opčinila bujna glumica koja je došla s prijateljicom, odjevena u usku dugu haljinu koja je isticala njenu nevjerovatnu figuru, opisala je Ashlee Vance u knjizi "Elon Musk: Tesla, SpaceX i potraga za fantastičnom budućnošću".

Sljedećeg dana otišli su na ručak, a Musk je 22-godišnjoj Riley rekao da joj želi pokazati svoju raketu. "Bila sam skeptična, ali stvarno mi je pokazao snimke rakete", ispričala je kasnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije