Karen McDougal: Trump me odveo u stan i pokazao sobu u kojoj spava Melania

Radiosarajevo.ba
Karen McDougal: Trump me odveo u stan i pokazao sobu u kojoj spava Melania
Foto: Twitter / Karen McDougal
Karen McDougal, bivša Playboy zečica koja tvrdi da je bila u ljubavnoj aferi s Trumpom se pojavila pred kamerama i do detalja opisivala njen navodni odnos sa sadašnjim predsjednikom SAD-a.

Zečica je nekoliko puta čak i zaplakala, rekavši da je s Trampom imala divan odnos i da joj je tada bogati biznismen stalno govorio kako je voli. Sa suzama u očima prepričala je situaciju kada ju je Trump navodno odveo u njegov stan i pokazao spavaću sobu u kojoj spava Melania.

"Spavali su u odvojenim sobama, to mi je bilo čudo, ali sam pomislila da možda imaju probleme", rekla je McDougal ističući da joj je bilo veoma teško ući u kuću oženjenog muškarca čija se žena upravo porodila.

"Jedva sam čekala da izađem napolje. Raditi nešto loše je jedno, ali raditi to loše u nečijoj kući, u nečijem krevetu... Srce mi se steglo", rekla je.

Na pitanje novinara da li ima nešto da poruči Melaniji ukoliko bude gledala, zečica je jedna zadržala suze.

"To je teško pitanje. Šta bih joj mogla reći, osim: Izvini, žao mi je", rekla je.

Bijela kuća ponovo je demantirala tvrdnje Karen McDougal i istakla da su navodi da je bila u vezi sa Donaldom Trumpom lažni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije