Bivša misica Švicarske osvojila srce jednog od najvećih MMA boraca BiH

Radiosarajevo.ba
Bivša misica Švicarske osvojila srce jednog od najvećih MMA boraca BiH
Foto: Privatni album / Erko Jun i Dijana Cvijetić

Bosanac Ermin Junuzović, poznatiji po imenu Erko Jun, ponovo se našao u žiži interesovanja medija u Evropi, tačnije u Švicarskoj.

Naime, prema pisanju tamošnjih medija najpopularniji Bosanac na Facebooku, gdje ima 4,4 miliona pratilaca, osvojio je srce bivše misice Švicarske Dijane Cvijetić, čiji su roditelji porijeklom iz Banja Luke.

Erko Jun i Dijana Cvijetić - undefinedFoto: Privatni album: Erko Jun i Dijana Cvijetić

Erko Jun je podijelio na svom profilu nekoliko fotografija sa Dijanom, a da li će među njima biti nešto više, pokazat će vrijeme.

"Dijana je super djevojka. Atraktivna, mlada, ambiciozna... Ona tačno zna šta želi u životu i veoma je samouvjerena. Volim takve žene koje imaju ciljeve. Nedavno smo bili u noćnom provodu u Švicarskoj i ona bi uskoro trebala doći kod mene u Belgiju, a potom vjerovatno zajedno dođemo i na odmor u Bosnu", kaže Erko Jun.

Podsjetimo, Junuzović iz jedne od prethodnih veza ima kćerkicu Anisu o kojoj vodi brigu, i fotografijama na društvenim mrežama raznježuje svoje fanove.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Erko Jun (@erkojun) on

"Anisa je cijeli moj svijet, za nju živim i najvažnija mi je. Naravno, uvijek sam okružen lijepim ženama i to mi je posebno drago", kaže Erko.

I Dijana Cvijetić je imala samo riječi hvale za popularnog MMA borca, fitness modela i bodybuildera.

"Ne moram govoriti da izgledaš super. Kod tebe mi se sviđa kakav si prema ostalima, a pogotovo prema meni. Osoba sa kojom sam se razumijela od prve sekunde, i sa kojom mi paše druženje. Sviđa mi se kako ideš svojim putem ne razmišljajući šta će ko da kaže", poručila je Dijana.

Erko Jun i Dijana Cvijetić - undefinedFoto: Privatni album: Erko Jun i Dijana Cvijetić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije