Bivša djevojka otkrila: "Matthew Perry nije se utopio, njegova posljednja objava otkriva istinu"

0
Radiosarajevo.ba
Bivša djevojka otkrila: "Matthew Perry nije se utopio, njegova posljednja objava otkriva istinu"
Foto: X / Matthew Perry

Bivša djevojka Matthewa Perryja, Kayti Edwards, pretpostavlja da je zvijezda serije Prijatelji prije smrti posrnula tj. vratila se opijatima.

"Poznajem Matthewa i znam da se ne bi tek tako utopio. Mislim da je uzimao tablete u sedmici koja je prethodila tragediji", rekla je Edwards za UK Sun. Bivša manekenka navodi da je kratko hodala s Perryjem 2006. nakon što su se upoznali na sastanku anonimnih alkoholičara. Tvrdi da su ostali bliski nakon što je njihova ljubav završila te da je radila kao njegova pomoćnica 2011. Perry je 28. oktobra pronađen mrtav nakon utapanja u jacuzziju u svom domu u Los Angelesu. Imao je samo 54 godine.

Unatoč početnim toksikološkim izvještajima koja pokazuju da je Perry bio negativan na fentanil ili ‘met‘, Edwards kaže da te činjenice ne odgovaraju pravoj istini o detaljima njegove smrti.

EU parlamentarci poručili uglednim kompanijama: "Prestanite se reklamirati u Vučićevim medijima"

EU parlamentarci poručili uglednim kompanijama: "Prestanite se reklamirati u Vučićevim medijima"

"Rekli su da na mjestu događaja nije bilo lijekova protiv bolova na recept, što me ne čudi, jer on ne bi ostavio drogu da leži uokolo", istaknula je Edwards.

Kao što je ranije objavljeno, u glumčevom domu istraga nije pronašla nikakve nedopuštene supstance, tek nekoliko lijekova na recept.

"Bio je paranoičan i sve bi ih uzeo, tako da nije ostavljao dokaze, a onda bi otišao po još kad bi bio spreman", pojašnjava svoje sumnje Edwards. Također smatra kako je Perryjeva posljednja objava na Instagramu imala naznake koje upućuju na njegov mogući povratak u ovisnost.

Objavljen smrtni list Matthewa Perrya: Bliske osobe tvrde da je prije smrti bio 'čist'

Objavljen smrtni list Matthewa Perrya: Bliske osobe tvrde da je prije smrti bio 'čist'

Naime, komičareva posljednja objava na Instagramu, snimljena pet dana prije njegove smrti, bila je njegova snimka u jacuzziju s kratkim opisom: "Oh, tako se dobro osjećaš zbog masiranja toplom vodom? Ja sam Mattman".

Prema Edwards, Perryjeva upotreba "Mattmana" navodno je bila znak da se zvijezda Prijatelja ponovno drogira.

"To s Mattmanom nije bilo nešto što je radio kad je bio trijezan. Mattman bi izašao kad to nije i osjećao se nepobjedivim. Bila sam blizu kad se drogirao, iako se nisam drogirala s njim, a kad bih rekla da bi trebao stati s drogom, rekao bi, 'Ne, ja sam Mattman'", tvrdi je Edwards.

Govori i kako je Perry volio biti u vodi kada bi pio alkohol ili se drogirao, navodeći da ga je bivši susjed jednom pronašao golog i drogiranog u svom bazenu.

Matthew Perry
Foto: Matthew Perry / Instagram: Matthew Perry

"Morala sam otići tamo i izvući ga iz bazena susjedovog bazena. Imao je nešto što ga je vezalo uz vodu dok se drogirao", tvrdi ona, dodajući da je Perry navodno bio "uvijek sam" kad se drogirao. Predstavnik Perryja nije odmah odgovorio na zahtjev stranice Page Six za komentar, prenosi Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije