Bivša djevojka Leonarda DiCaprija 'poljubila vrata' njegove rođendanske zabave

0
Radiosarajevo.ba
Bivša djevojka Leonarda DiCaprija 'poljubila vrata' njegove rođendanske zabave
Foto: EPA-EFE / Leonardo DiCaprio

Glumačka zvijezda Leonardo DiCaprio proslavio je u subotu, 11. novembra, svoj 49. rođendan, prenosi Daily mail. Na rođendanu su se pojavile mnoge filmske i glazbene zvijezde iz Hollywooda pa čak i poznati iz svijeta realityja.

Jedna od njih bila je i Kim Kardashian koju su vidjeli kako napušta zabavu u crnoj odjeći bez rukava i besprijekorno dotjeranog lica. Iako je slavljenik uspio izbjeći fotografe, potvrđeno je da je na proslavi bila i njegova nova djevojka Vittoria Ceretti.

"Razmjenjivali su nježnosti jedno s drugim, ljubili su se cijelu noć", rekao je izvor. Slavile su i zvijezde filma House of GucciLady Gaga i Salma Hayek, a fotografi su snimili i Chrisa Rocka kako odlazi sa zabave u istom autu s glumicom i bivšom djevojkom Harryja Stylesa, Olivijom Wilde.

Sarajevo na kraju aprila: Mnogi provode dan u gradu, a evo ko najviše plijeni pažnju

Sarajevo na kraju aprila: Mnogi provode dan u gradu, a evo ko najviše plijeni pažnju

Prije veze s bivšim pjevačem One Directiona, koji je sada u ljubavnoj vezi s glumicom Taylor Russell, Wilde je bila u vezi s glumcem Jasonom Sudeikisom s kojim ima devetogodišnjeg sina Otisa i sedmogodišnju kćer Daisy.

Rocka su povezivali s komičarkom Lake Bell u 2022. godini, a ona se ranije ovoga mjeseca družila sa Sudeikisom na koncertu Guns'N'Rosesa. Izvor ipak tvrdi da nije riječ o romantičnom, već prijateljskom odnosu.

Pogledali smo novi Scorseseov film: Umjetnost ili još jedan izvikani hollywoodski blockbuster

Pogledali smo novi Scorseseov film: Umjetnost ili još jedan izvikani hollywoodski blockbuster

Prisustvovali su i BeyonceJay-ZKate BeckinsaleRita OraSnoop Dogg, a Zoe Saldana sa suprugom Marcom Peregom došla je nakon pojavljivanja na gala svečanosti Baby2Baby. Došli su proslaviti i zaručnici Zoe Kravitz i Channing TatumCasey AffleckCaylee CowanEmile Hirsch i mnogi drugi.

Čini se kako su se svi zabavili, u jednom su trenutku čak glumca podignuli i nosili po sobi. Proslava je trajala do 4 ujutro.

Ipak, nisu svi mogli pristupiti zabavi pa je tako glumčevoj bivšoj curi Victoriji Lamas odbijen ulazak na događaj. Navodno Lamas nije mogla ući jer nije bila pozvana, a osiguranje je strogo pazilo da se ispoštuje popis uzvanika.

Iako DiCaprio ima reputaciju da izlazi samo sa ženama mlađim od 25 godina, njegova sadašnja odabranica napunit će u lipnju sljedeće godine 26.

Talijanska manekenka i zvijezda "Titanika" prvi su puta viđeni skupa u augustu u Santa Barbari u Kaliforniji, a njihova je romansa potvrđena početkom septembra kada su na Ibizi plesali i ljubili se.

"Ona ima sve kvalitete koje on traži u partnerici", rekao je izvor te dodao da on sada izlazi isključivo s njom. DiCaprija trenutno možemo vidjeti u filmu Martina Scorsesea Killers od the Flower Moon koji se temelji na istoimenoj knjizi Davida Granna iz 2017. godine.

Ovo je šesta suradnja glumca i Scorsesea, a radnja je ovoga puta fokusirana na istragu FBI-a o ubojstvima Indijanaca Osage u Oklahomi 1920-ih,piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije