Kanye West optužen za uznemiravanje od bivše asistentice: Navodi se da je slao neprimjerene snimke

0
Radiosarajevo.ba
Kanye West optužen za uznemiravanje od bivše asistentice: Navodi se da je slao neprimjerene snimke
Foto: EPA - EFE / Kanye West

Lauren Pisciotta, bivša asistentica Kanyea Westa, tvrdi da je otpuštena nakon što joj je slao "odvratne seksualne poruke i video-snimke".

Ona navodi u tužbi protiv Kanyea da je bila model na OnlyFans-u i da je na platformi za odrasle objavljivala fotografije u bikiniju i donjem vešu, što joj je pomoglo da dobro zaradi i to oko milion dolara godišnje.

Kanye West ju je zaposlio u julu 2021. godine. Ona je bila angažovana na njegovoj modnoj liniji i tada su se upoznali. Kaže da je takođe sarađivala sa njim na tri pjesme na Donda.

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

Godinu dana kasnije, ona kaže da je došao kod nje i tražio da ona postane “boginja” i zamolio je da izbriše svoj OnlyFans nalog te joj je obećao da će joj plaćati milion dolara godišnje ako to učini. Navodi da je pristala.

Pisciotta tvrdi da je nedugo poslije dogovora Kanye počeo da joj šalje seriju tekstualnih poruka koje je objavila javno.

Lauren između ostalog navodi da bi Kanye masturbirao tokom telefonskih razgovora sa njom i pitao da li može da čuje ili pogodi šta radi. Dodaje i da ju je stalno pitao za veličinu polnih organa njenih momaka.

Prema tužbi, bilo je mnoštvo tekstualnih poruka i seksualnih video zapisa i fotografija koje su joj poslate, uključujući najmanje dva video-snimka Kanyea koji ima polne odnose sa manekenkom, piše CDM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije