Billie Eilish: "Da se nisam vakcinisala, umrla bih, bila sam jako loše"

1
Radiosarajevo.ba
Billie Eilish: "Da se nisam vakcinisala, umrla bih, bila sam jako loše"
Instagram / Billie Eilish

Billie Eilish gostovala je u jednom podcastu u kojem je pričala o koroni i vakcinama.

Pop zvijezda Billie Eilish nedavno je bila gošća radijskog voditelja Howarda Sterna, kojemu je otkrila da je u augustu ove godine bila pozitivna na koronavirus.

Bille kaže da ju je spasila vakcina, te da se njena porodica nije zarazila jer su cijepljeni.

Zlatan Ibrahimović otkrio u kakvim je odnosima sa porodicom: 'Morate razumjeti Balkan'

Zlatan Ibrahimović otkrio u kakvim je odnosima sa porodicom: 'Morate razumjeti Balkan'

"Vakcina je bila fantastična i spasila je mene i mog brata, ali i moje roditelje i prijatelje koje nisam zarazila", rekla je Billie Eilish, dodajući da se dva mjeseca nakon infekcije nije osjećala dobro, te da još uvijek osjeća neke posljedice.

'Želim biti jasna, dobro sam zahvaljujući cjepivu. Da nisam bila vakcinisana, umrla bih jer sam bila jako loše. Kad kažem loše, znači da sam se osjećala užasno. Znate na što mislim, kad ste bolesni, ali se osjećate užasno', ispričala je otvoreno Billie.

Billie Eilish jedna je od omiljenih izvođača mlade generacije, a nove je visine dostigla kada je postala najmlađa pjevačica u povijesti koja je u jednoj večeri osvojila četiri najvažnija Grammyja, odnosno nagrade u kategorijama snimke godine, pjesme godine, albuma godine i novog izvođača godine.

Osim muzikom, mlađahna Billie pozornost redovno privlači i svojim buntovnim stavom, ali i modnim izričajem. Iako je godinama nosila samo široku odjeću koja je prekrivala većinu njezinog tijela, u posljednje je vrijeme svoj stav promijenila. ‘Niko ne može imati mišljenje o meni jer ne zna što se nalazi ispod odjeće. Nitko ne može reći da sam previše mršava, da imam debelu stražnjicu ili je uopće nemam’, rekla je jednom, a upravo su zbog takvih njezinih izjava mnogi burno reagirali kada je u potpuno drugačijem izdanju pozirala za Vogue.

Pozirala je u korzetima, samostojećim čarapama i provokativnim opravicama, a komentari koje je dobila su bili itekako podvojeni.

"Svjesna sam činjenice da bi ljudi mogli reći: 'Ako već toliko promoviraš pozitivan stav o ženskom tijelu, zašto sad nosiš korzet, zašto ne pokažeš kako stvarno izgledaš, bez steznika? Ali to je moja stvar, poanta je u tome da mogu raditi što god želim. Nosite ono u čemu se osjećate dobro. Ako želite otići na operaciju, idite na tu je**nu operaciju. Ako želite odjenuti haljinu za koju netko ipak misli da u njoj izgledate predebelo, ma tko ga j**e, odjenite je! Jer ako se osjećate dobro, i izgledat ćete dobro. Odjednom si licemjerna ako želiš pokazati vlastitu kožu, odjednom si laka, drolja i kurva. Ako jesam, pa onda sam i ponosna! Ja i sve druge djevojke! Jer zbog pokazivanja tijela niko nam ne bi trebao ili smio oduzeti poštovanje, nikad', rekla je Eilish, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije