Bila je seks simbol cijele Jugoslavije, a onda je otišla u Njemačku

Radiosarajevo.ba
Bila je seks simbol cijele Jugoslavije, a onda je otišla u Njemačku

Repriziraju se trenutno na HRT-u epizode sjajne serije 'Crno bijeli svijet', koje se mogu gledati u Bosni i Hercegovini, ali i ostalim zemljama regiona.

Iščekuje se treća sezona,  sjajna glumačka ekipa već je odradila snimanja, a u Puli je nedavno pretpremijerno prikazana prva epizoda treće sezone.

Među omiljenim likovima u seriji svakako je i Jagoda Miličević - odnosno Anica Dobra, piše 100posto. 

Beogradska glumica nekad je bila pravi seks simbol, a ne zaostaje ni danas, još uvijek Anica izgleda odlično.

Titulu 55-godišnja miljenice publike dobila je u Jugoslaviji čim se pojavila na javnoj sceni.

Šarmantna, atraktivna, talentirana - Anica je bila san svakog muškarca. Njezina karijera traje 33 godine, i u nju je upisala uspjehe poput klasika 'Kako je propao rokenrol', 'Balkan ekspres 2', 'Tito i ja', no nezahvalno je krenuti uopće nabrajati što je sve Dobra u karijeri snimila i napravila.

 

A post shared by Milosch (@milosch84) on

Dovoljno je reći da je sa svega 24 godine dobila Zlatnu arenu u Puli, i to za ulogu u filmu 'Već viđeno'.  

Iako je jedna od istaknutijih glumica s ovih prostora, Anica je jako vezana uz Njemačku. Tamo je kao djevojčica otišla s roditeljima te se u Njemačkoj neko vrijeme školovala. Nakon povratka, u Beogradu je upisala Akademiju dramskih umjetnosti. Teških i kriznih devedesetih godina prošlog stoljeća Anica je napustila Srbiju i otišla u Njemačku, gdje je nastavila graditi svoju glumačku karijeru.

Danas živi u Beogradu, no i dalje povremeno radi u Njemačkoj. Svoj privatni život glumica cijelog života drži diskretnim pa je tako više od dvadeset godina u sretnom braku s Miodragom Sovtićem, s kojim ima kći Minu.

 

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark) on

Još uvijek je vijest kada se negdje zajedno pojave, mnogi niti ne znaju čime se čovjek bavi. Anica cijeli život skriva muža i kćer od medija, no, naravno, poznato je da se Sovtić bavi nogometom te je predsjednik nogometnog kluba Dorćol.

Isto tako, zna se da je Mina od majke naslijedila ljepotu, ali i sklonost ka dramskoj umjetnosti pa studira glumu, a već je i sama imala neke angažmane.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije