Ana Bavrka otkrila kako je popunila usne

Radiosarajevo.ba
Ana Bavrka otkrila kako je popunila usne
Foto: Instagram / Ana Bavrka

Jedna od najljepših žena na svijetu, Ana Bavrka, svakom svojom fotografijom dokazuje da je titula koju nosi - Miss World 2017 otišla u prave ruke. 

Od savršeno istesane figure, lijepog lica i zanosne kose - ova Mostarka zaista ima šta da pokaže. A među njenim adutima su i usne, malo je reći "putene". 

A nedavno je na svom Instagram profilu otkrila i malu tajnu - odakle joj baš takve usne.

"Mnogi od vas me često pitaju kojim estetskim korekcijama sam se podvrgnula, odgovor je uvijek niti jednoj kirurškoj. Nikada mi zaista nije bio problem priznati ako je nešto rađeno. Medjutim prije par godina sam poželjela da imam mrvicu, znate kako nama ženama uvijek mrvica fali, veće usne, što sam i učinila, hijaluronskim filerima i nakon tri godine sam odlučila ponoviti tretman, jer se hijaluronski fileri resorbiraju u organizmu. Povećanje usana ne mora nužno značiti ružno povećane usne, gdje je gornja usna mnogo naglašenija od donje što veoma često imamo priliku vidjeti. Ja sam se odlučila za posve prirodnu korekciju, gdje sam filerom naglasila prirodnu punoću svojih usana i pritom blago naglasila njihove konture", napisala je Ana.

Ovu objavu prati fotografija na kojoj doktorica ubrizgava hijalurinsku kiselinu u Anine usne. 

Ana Bavrka  - undefined

Foto: Instagram: Ana Bavrka

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije